logo

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения й ден  (СНИМКИ)

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения й ден (СНИМКИ)

На 2 февруари голямата ни актриса Стоянка Мутафова отпразнува своите 97 години. Рождения си ден тя посрещна на сцената на зала 1 на НДК заедно със свои колеги, приятели и дългогодишни почитатели. Уви, наш репортер бе ня мястото на събитието и забеляза малки, но значителни детайли, с които организаторите се подиграха със Стояна. 

Първата голяма издънка на спектакъла бе наемането на Кирил Ефремов за водещ, който стоеше бутафорно до Аня Пенчева, която износи вечерта на плещите си. Безвкусните шеги на актьора не отиваха за подобно събитие, касаещо една от най-големите звезди на България. Още повече, че от сцената се погигра със Светия Синод. 

Събитието продължи по сценарий, а от звездите първа на сцената се качи Йорданка Христова. Според голяма част от публиката в залата тя трябваше да закрие спектакъла, а не след нея да се изредят знайни и незнайни певци, които отегчиха до болка и публиката, и самата рожденичка. 

Стояна на няколко пъти правеше знаци да й дадат микрофона и да приветства хората, които са дошли заради нея. Никой обаче не отрази нейното желание и всеки гледаше да си продължи по предварително написания сценарий, който явно изключваше реч на голямата звезда на вечерта. 

И събитието си продължавае монотонно, а хората се чудеха на "Златният Орфей" ли са попаднали с всички ретро звезди, които решиха да натрупат слава на гърба на актрисата. И явно цялото събитие щеше да продължи в същия дух, докато дъщеря й Мария Грубешлиева и редакторът на книгата "Добър вечер, столетие мое" не решиха да й подадат микрофона, подтийквайки я да разкаже някоя интересна история от живота си. Това видимо не бе в сценария, което си пролича в смаяните погледи на водещите Кирил Ефремов и Аня Пенчева.

Според публиката обаче това бе най-силният момент на вечерта. "Ние бяхме отишли да видим Стоянка, да чуем какво ще разкаже, да ни разсмее или разплаче. А те ни натрапиха певци от нафталина и такива, които се чудят как да изпъкнат. Каква търсеха Теди Кацарова и Нели Петкова на този концерт", беснееха почитателите на Стоянка след края на тържеството./show.blitz.bg  

 

Коментирай

Котаракът Еркюл

Котаракът Еркюл 04.02.2019 14:16

Грозно от страна на организаторите. Все пак Мутофова е на 97 г. ,а не някакви моми, които и правнучки не могат й бъдат,заради елементарността си.

r.georgieva@shumen.bg

[email protected] 04.02.2019 20:17

Честит юбилей! 70 години на сцена, това е явление! Да е жива и здрава дълги години!

срам

срам 04.02.2019 21:21

какво прави на сцената дъртото бездарно курве аня пенчева? кой сътвори целия този фарс?

След 50 години пак!

След 50 години пак! 05.02.2019 15:18

Беше "е ба ти шоуто". Всички до един, включително и юбилярката.

Евгения

Евгения 05.02.2019 18:13

Прекрасна Стоянка Мутафова.Толкова е блага и и пожелавам да посрещне столетието си жива и здрава!Респект за енергията и духът и!

проф. Вучков

проф. Вучков 05.02.2019 19:59

Бойко Борисов там ли беше, или през това време определяше президента на Венецуела?