logo

Наша дизайнерка направи на пух и прах Тото от "СкандаУ" и Джулиана Гани

Наша дизайнерка направи на пух и прах Тото от "СкандаУ" и Джулиана Гани

Рапърът Тото от "СкандаУ" и силиконката Джулиана Гани си навлякоха гнева на родната популярна дизайнерка Евгения Борисова. Тя ги направи на мармалад в личния си профил във "Фейсбук". 

Борисова изнесе много аргументи за лошото си отношение към горе споменатите имена и с факти ги сравни със земята. 

"Пиша хейтърски пост и наистина ми се искаше да не го пиша, но реалността ме провокира за пореден път. Иска ми се преуспелите или популярни хора да дават пример, а не да се държат като богоизбрани. Всички грешим и изпускаме нервите си и аз не правя изключение, но никога не съм обидила непознат без причина", обяснява тя решението си за този нетипичен за нея пост. 

 Евгения Борисова 

"Става дума за самозабравилите се "звезди" на българския елит и хай лайф, а в конкретност Тото от "СкандаУ". Някои хора мислят, че като имат инстаграм последователи - къде истински, къде купени и ги познават от излагациите им в "Биг Брадър" са достигнали невъобразим връх в кариерата си. За първи път чух за въпросния певец в риалити формата и превключих канала, защото ме беше срам да гледам как се излага въпросният мъж. До ден днешен нямам идея какво е творчеството на тази мега звезда, помня само как истерично крещеше и се зъбеше като питбул в "Биг Брадър", пише още тя. 


И допълва: "Хора, към които съдбата е била, така да се каже, благосклонна и ги е направила разпознаваеми поради някаква причина, толкова лошо са се отлепили от земната повърхност и са развили силен звездовъртеж. Когато приятели от детството му искат го поздравят да не забравя, че е въпрос на възпитание да отвърне със същото, а не да бъде горделив и самовлюбен. Да уважава персонала в дискотеките и феновете си, защото ако не са те ще снима прах за пране и тоалетна хартия на бартер в инстаграм. Да разговаря с хората от чиято симпатия зависи голямата му българска кариера, като самозабравила се звезда, защото всичко има начало, но и край. Радвам се, че не съм го виждала на живо, защото не понасям подобни хора и се моля съдбата да редуцира такива звезди покрай мен. Не че не съм срещала такива и в женски образ. От Враца има много по- успели хора от скандаУния певец, но все още изключително приятни, мили и земни. Малкият град и хората, с които някой е израсъл не са да им се придава важност, а да им покаже човек, колко се е развил откакто е в големия град. Не познавам по- добър начин от това да поздравиш, да уважиш, да покажеш смиреност и усмивка и търпение ако се налага и да дадеш пример с добър маниер. Успехът на преуспелия човек се измерва в културата му на общуване и връзката със земята. Арогантността не е на мода дами и господа". 

Оказа се, че силиконката Джулиана Гани също е трън в очите на успялата дизайнерка. " Може да отделя и дълбок анализиращ пост за госпожа Гани ( макар, че се съмнявам с такъв образ да постигна дълбочина.) Дори да ме е блокирала след като ми беше изпратила покана, може би ще намери тайничко начин да надникне на стената ми през чужд профил. Днес се включи в темата като пиян на хоро, за да ми обясни накрая, че може да ми е дъщеря, след като е 30 годишна и че имам комплекс от годините си, които никога не съм крила, а се гордея безумно с тях, та след като се представи напълно очаквано за нейните умствени възможности, каза тежката си дума на мега известна горда със себе си звезда и не ми остави възможност да и поискам автограф. За това говоря, приятели, за тази арогантност и самочувствие без покритие. За тези известни "звезди" без уважение и търпимост. За това, че прекрачват границата и се държат по този начин. Самочувствието им засенчва здравия разум", пише Евгения Борисова./show.blitz.bg

Коментирай

Вики

Вики 08.07.2020 14:29

Браво, Евгения! Много вярно и точно! За съжаление е точно така. Споделям напълно мнението ти.

Иванов

Иванов 08.07.2020 14:45

Отдавна не съм чел коментар толкова конкретен и написан от интелегентен човек ! Едва ли "героите" ще го прочетат и дали въобще ще схванат основната идея, но поздравления за авторката!

иско

иско 08.07.2020 15:21

Тото не може да пее, но страстно напира да го прави, много е забавен в тези си усилия!

Да точно

Да точно 08.07.2020 16:36

Права е жената. И много, много точна в това, което е написала.

Ужас

Ужас 08.07.2020 20:59

Джулиана говняни е гнусна сиганка. Като я видя ми се повръща.

Ааа

Ааа 08.07.2020 22:07

То да бяха само те ами колко незнайни нискообразовани нафукани има още.Избройте ги.

Стойкас

Стойкас 08.07.2020 22:37

На тази дизайнерка ли казват Мегз? Съжалявам, но не и знаех истинского име.

Красимир Желязков

Красимир Желязков 09.07.2020 10:01

Това е жив комунизъм

Ани

Ани 09.07.2020 15:09

Така е ,простотията ходи по хората,не по животните.Гани си е платила дипломите.Предните гърди подари ли ги незнам?Жалко ,че пластичните хирурзи не добавят и мозъчни гънки.Медиите са виновни,за славата на мн.незначитителни индивиди като Тото,Гани ,руси,черни Златки,Светлето и мн.други!

Данито

Данито 09.07.2020 22:32

По голям бълвоч не бях чела скоро. Ама тая колко години мина от Биг Брадър и сега се сети да коментира

Джони Деп

Джони Деп 10.07.2020 0:34

Само се чудя кой се интересува от тези излияния...

Незнам

Незнам 10.07.2020 1:13

Коя е тая Евгения за първи път я чувам .

Наблюдател

Наблюдател 10.07.2020 12:10

Коментара е много точен и не е нужно да знаете коя ,да я познавате,тя е написала истината!!!!!!!!! Простовати и без интелект индивиди ни ги навират в очите. Гани,Сузанита,Тото,Криско ,Трифонов и куп кръчмарски певачки,които се превземат за твърде значими!!!!!

Dani

Dani 17.07.2020 8:10

Борисова,аз пък за първи път чувам за Теб!Самозабравилата си Ти ,щом надничаш в "чужда паница".

нина колева

нина колева 24.07.2020 15:44

Много точен анализ. Дали ще го схванат засегнатите?

Хейтър

Хейтър 25.07.2020 2:25

Тая безизвестна курва и гъза си ще даде за внимание