Народната певица Ива Давидова празнува развода със заря и шумно парти СКРИЙНШОТ

Народната певица Ива Давидова празнува развода със заря и шумно парти СКРИЙНШОТ

Народната певица Ива Давидова се похвали, че вече е щастливо разведена жена. Тя отпразнува развода с неверения си съпруг по-шумно и от самата сватба, като дори беше подготвила празнична заря по този случай. 

Тя разказа подробно в подкаста на БЛИЦ "Не съм такъв човек" през какъв труден период е минала през последната една година, когато в отношенията й с нейния съпруг Димо се появява трето човек. И постепенно тя става излишната. 

Миналото е вече зад гърба й и тя се похвали, че бракоразводното дело е приключило. 

 

"Щастлив край.  Благодаря от сърце на топ адвоката Анжела Асенова за правната помощ и спечеленото дело! Благодаря ти, че в трудния път беше и моя морална опора като Човек, Жена и Майка!

Видно от решението на РС Перник, а именно първа инстанция е ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА!

Благодаря на българското правосъдие, че истината тържествува! Благодаря на моите приятели за силите и куража да се вдигна, да оцелея и продължа. Благодаря на всички журналисти за коректността. Благодаря на скъпата ми майчица за грижите за Валена и майчината сила в най-тежките ми моменти!

Благодаря на всички почитатели и милите ми хейтъри, че ме изтърпяхте в този труден личен период! Поне хубави песни излязоха от него...

Затварям завинаги страницата с моя развод, вече бившия ми съпруг и любовницата му. Моля всички журналисти за уважение към личното ми пространство и коректност, както до сега. Животът продължава. Пълен напред", споделя тя и показа част от документа по развода, който показва, че вече бившият й съпруг е виновен да се стигне до този край./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 01.06.2023 10:36

Яла Иве да си праиме взаимен писинг.

Уринарий

Уринарий 01.06.2023 12:05

Искам и аз! Дано да и останат свободни часове

електра

електра 01.06.2023 17:04

народната курвовляковица сега вече няма спирка

Браво

Браво 01.06.2023 21:01

Че се отървала!!! Като жена, само мога да се възхищавам на такива жени, които са независими и могат да предприема такава стъпка, като да се отърват от неправилни мъже! Адмирации!!!

ужаст

ужаст 02.06.2023 21:32

Хвани едното , удари другото. Ужас .

Мими

Мими 02.06.2023 21:41

Ива го употреби този човек! Прясно разведена (тя разведе първия и мъж), с евтини дрехи, дебела и пийваща си в Грийн бара видя възможност в човека с пари и бизнес в Германия! Димо беше влюбен, не че и той блести с интелект, но после явно се е разочаровал...

Митака

Митака 03.06.2023 9:55

Блазе му на ответника !