Напрежението ескалира: Тото от "СкандаУ" вади тайни чатове с Буч след интервюто си с Хазарта

Напрежението ескалира: Тото от "СкандаУ" вади тайни чатове с Буч след интервюто си с Хазарта

Интервюто на новоизлюпения политик и рапър Ицо Хазаата при колегата му Тото вбеси бившия член на "Ъпсурт" Буч и той изригна с големи разкрития за бившия си колега. Нападна и Тото, че не го е потърсил за коментар, след като е бил очернен по такъв грозен начин пред голяма аудитория. 

Монетата се оказа отново с две страни, както самият Буч оповести, и Тото извади тайни чатове с него, които по никакъв начин не кореспондират с думите му и нападките към Тото. Или поне така изглежда на пръв поглед. 

Под признанията на Буч в социалните мрежи Тото коментира, че това са "откровени лъжи". За да подплати думите си, рапърът от група "СкандаУ" прилага сктрийншот на своя кореспонденция с един от основателите на "Ъпсурт". 

От написаното става ясно, че всъщност Буч е получил покана да бъде гост в онлайн предаването на Тото, на която не е откликнал. "Не значи, че съм длъжен да приема", казва Буч. Всъщност, Буч е канен да застане очи в очи с Тото много преди Хазарта. Тогава е отказал, но реално и името му не е било замесено в скандал. 

Тото 

Сега има пълното право да протестира, защото е замесен в разговор, в който не присъства. И името му е очернено, без да има възможност да се защити. От други коментари в социалните мрежи става ясно, че това е честа практика на Тото. Той често клюкари с гостите си по адрес на някой друг, който не може в момента да се защити. Пресен пример е и разговорът му с певицата Кали, където двамата сринаха със земята Глория. 

Ъпсурт

"Тото не го прави за пръв път този трик. Даже наскоро го направи отново. Системно е. Радвам се, че все пак намери време да напишеш и твоята гледна точка, понеже както сам ти каза, чухме другата, но не и твоята", пишат бдителни зрители, които са наясно как работи Тото в сферата на журналистиката./show.blitz.bg

Коментирай

КОй

КОй 06.05.2022 11:08

Буч може да е гъз, ама Хазарта е тъпа продажна путка

Луна

Луна 07.05.2022 2:41

Президент

hehe

hehe 07.05.2022 7:50

тото е изпадняк, това му остава - да клюкари по-зле и от дърта свекърва :)

Кая

Кая 08.05.2022 9:02

Тото е най големия клюкар