Мисис Баба Дони Чачова се развежда с кмета на Стрелча! Изобличи го в куп унизяващи изневери СНИМКИ

Мисис Баба Дони Чачова се развежда с кмета на Стрелча! Изобличи го в куп унизяващи изневери СНИМКИ

Черни облаци са надвиснали над любовния живот на Мисис Баба Дони Чачова. След като се омъжи за кмета на Стрелча - Стойно Чачов, тя си мислеше, че най-накаря е сложила край на любовното разочарование, но истината се оказа доста по-горчива. 

Красивата блондинка е изловила съпруга си в поредица от изневери и в първите дни от новата година обяви развод. Тя извади потресаващи факти и тайни чатове на кмета с други жени, с които си уреждал тайно срещи. 

Ето какво пише Дони в нейния личен "Фейсбук" профил:

На някои хора не им върви в любовта, и това е!

Отново съм Василева.

Да, точно така започва моята 2021г. – с развод.

По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му – Н.Ф.

Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н.

Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички?

Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!

Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!

Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година, и съм го споделяла с най-близките ми. Но нали знаете, че има Бог, който се грижи за всичко и когато упорито отказваме да приемем истината, точно той ни отваря широко очите. Така и стана. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа…

А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!

Следващите няколко дни аз гледах чатовете и знаех къде ходи и какво прави всяка минута, тъй като той информираше любовницата си и новите си завоевания подробно. Когато се уговориха с Н.Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща аз стоях и гледах екрана и все още не исках да повярвам. Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла. На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого!

На някои хора не им върви в любовта и това е!

Спирам до тук, защото се унижих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се.

Няма сила на земята, която да ми попречи да следвам мечтите си и да продължавам да развивам идеите си. Нали знаете, някои рушат други градят. Аз ще продължа да градя себе си, ценностите си, бранда си, и моята мисия. Защото не е важно колко си красив отвън, ако не си красив отвътре! Започвам новата си година начисто. Бог да е с мен!

И за да не бъда голословна, ще покажа само една много малка част от това, на което станах свидетел. Изводите ги оставям на вас.

Бъдете здрави и най-важното БУДНИ!!!

И ако не сте достатъчно дигитално грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните!!!/show.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

Коментирай

ххх

ххх 03.01.2021 11:54

Н.Ф. = Неделка Фингарова Н.К. = Наталия Кътовска

Хаха

Хаха 03.01.2021 12:31

Абе това е стария кмет на Стрелча!!!! Вземете малко се ограмотете!!!

чочо

чочо 03.01.2021 13:00

Жалко за Дони . Всичките и любови са нещастни и може би вината е в нея самата , че влиза във филми и си създава илюзии. Откри ли биологичната си майка? Нали и там се беше филмирала , че е дъщеря на партийно величие или се оказа , че е клета и обикновена история.

фенфен

фенфен 03.01.2021 13:12

Не е редно да публикува скрийншотове от разговорите. Тези жени имат деца и съпрузи които нямат вина и не бива да изживяват този срам. Дони Чачова въпреки желанието си да е много хай е повече простакеса , отколкото изискана дама. Не се различава много от Софи Маринова .

гоги

гоги 03.01.2021 14:13

https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/doni-vasileva-mislja-che-v-tozi-sezon-na-fermata-pobediteljat-shte-bade-zhena.html

Frappe

Frappe 03.01.2021 14:21

Н.Ф. сега е временно изпълняващ длъжността кмет на Стрелча и през пролетта покани Чачов да й стане вице.

Калина

Калина 03.01.2021 16:51

Самозабравили се нагли партийни оплетени черва! Лъжат, грабят и се...като за последно. А хорицата...нека чакат...

Момочи - Сет

Момочи - Сет 04.01.2021 8:58

Така е, когато си поредната богаташка държанка. Хич не я съжалявам тая поредна проста златотърсачка. Ако си бе хванала скромен и грижовен съпруг, който да я уважава, сега щеше да е щастлива. Ех, кухи лейки, кога ще проумеете, че парите не носят щастие...

МОЛИ

МОЛИ 04.01.2021 13:28

ЧЕ Е ПРОСТА ЖЕНА Е ФАКТ.АМА ,ТОЗИ ДА НЕ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕЯ? А ,КОЛКОТО ДО ПУБЛИКУВАНИТЕ СКРИЙНШОТОВЕ НЕ ИМ БЕРЕТЕ ТОЛКОВА ГРИЖАТА.ТЕЗИ НЕЗНАЯТ ЛИ,ЧЕ ИМАТ ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА.ВСИЧКИ СА В КЮПА.ДА ИМ Е ЧЕСТИТО."СЕЛСКА ЧЕСТ".

лиса алиса

лиса алиса 04.01.2021 17:54

ТАКАВА ПРОСТОТИЯ САМО В СТРЕЛЧА МОГАТ ДА СЕ СЛУЧАТ, ПРЕДИ БЕШЕ ЕВСТАТИЕВ СЕГА ПЪК ЧАЧОВ, МИРИШЕ НА МЪРША КАТО В ТУРСКИ СЕРИАЛ;

лиса алиса

лиса алиса 04.01.2021 17:54

ТАКАВА ПРОСТОТИЯ САМО В СТРЕЛЧА МОГАТ ДА СЕ СЛУЧАТ, ПРЕДИ БЕШЕ ЕВСТАТИЕВ СЕГА ПЪК ЧАЧОВ, МИРИШЕ НА МЪРША КАТО В ТУРСКИ СЕРИАЛ;

Мима

Мима 05.01.2021 0:57

Доколкото разбирам на любовницата й закъснява и яде много . Дойде ли й , че ми стана интересно?

Валя

Валя 05.01.2021 1:11

Щерката защо казва на майка си като я знае колко и е акъла . Крушата не пада по далеч от дървото , а майката как е вършала за това не се говори .

aandonov

aandonov 05.01.2021 7:21

простакела ли е -не е ли --не ме интересува но тя казва -БЪДЕТЕ БУДНИ --а пък тези които защитават пича явно им е кеф да бъдат лъгани --мили боже

beibei

beibei 05.01.2021 7:50

Има нещо кукувско в Дони , да не кажа друго от психиатрията. А и това докарване с чужди рокли от магазините на приятелките си и после ги продават на нас не е нормално за 5- годишна жена.

Ебача

Ебача 05.01.2021 8:28

Ми баба дони да дойде при мен заедно с дъщеря си ще ги докарам до анален оргазъм и ще бъдат и двете щастливи а бабето няма да се сети за друг мъж

блЯк

блЯк 05.01.2021 11:14

Чалгарската драма на една чалга баба.

Наблюдател

Наблюдател 05.01.2021 13:53

Забравила да каже с колко години е по-голяма от него.На всеки му се иска нещо по-кьорпе.

ха ха Хо

ха ха Хо 05.01.2021 20:12

Този баболюб Чачов сменя бабите като носни кърпи.Омръзнала му баба Донка,прехвърлил се на баба Неделка.Френският макарон пасти да яде.Кара само с една стара суха кифла.

Лейла

Лейла 08.01.2021 16:41

Чудя се,ако не беше тогава кмет дали изобщо щеше да го отрази меркантилната й душа.Баба на 3 внучета,но й се приискало по-млад мъж.А той по такива такива заможни баби много си пада!Ми така де,селско момче и му иска в София да живее!Жалко за дъщеричката му,че му бере срамовете в Пазарджик!

Ванинчето

Ванинчето 08.01.2021 16:51

Не е нормално да си 50 годишна жена и да се снимаш по цял ден и изтипосваш във Фейсбук!Вечно намазана с един тон грим и в компанията на чалгаджийки..Болна за известност провинциалистка от село Роза,Ямболско!Ей,сега си намери майстора вече!!

ха ха Хо

ха ха Хо 08.01.2021 17:31

Баба Донка чалгарката да напише по "драмата" си чалгарски текст за кръчмарска песньовка.