Мегз загърби траура! Появи се на светско събитие в прозрачна рокля! (СНИМКА)

Мегз загърби траура! Появи се на светско събитие в прозрачна рокля! (СНИМКА)

Топ дизайнерката Миглена Каканашева за пръв път присъства на модно светско събитие от година насам и то как! Брюнетката се появи с умопомрачителна прозрачна рокля, която издаваше всичките й прелести.

Настроението на дизайнерката е било видимо приповдигнато, като очевидно тя вече е превъзмогнала драматичната си ситуация с транспортния бос Румен Рончев. Твърди се дори, че докато са били заедно, той й е забранявал да ходи по събития. Но сега, вече почти три месеца след скандала с ареста му, Каканашева отново се забавлява на светско мероприятие и съвсем не дава вид на човек, който довчера е бил в толкова окаяно емоционално състояние.

Типично в свой стил дизайнерката пристигна на събитието със закъснение, за да накара всички присъстващи да се обърнат и да зашушукат за появата ѝ. Разбира се, демонстрира и прекрасна си форма.

Юлиян Ненчев избухна срещу Мегз: Задраскал съм я с дебелия маркер!

След края на събитието очаквано Каканашева написа дълъг пост в социалните мрежи, в който похвали организацията на събитието и разкритикува представянето на колегите си дизайнери, припомняйки за своите грандиозни дефилета по време на същите тези събития. Разбира се, очаквано успя бързо да си навлече и гнева на някои от последователите си с признанието, че на есен ще се завърне на подиума.

Бившият на Мегз я срина със земята с нов бизнес проект!

„Всеки знае като пръска луди пари”, „Знаем, че правиш чудеса с пари, но хората имат талант за разлика от теб”, „С чужди пари всеки може”, бяха само малка част от коментарите, които обаче се задържаха сравнително кратко на страницата на дизайнерката, защото бяха изтрити от администраторите под предлог, че съдържат нецензурни изрази./show.blitz.bg

Коментирай