Катя Близнакова за катастрофата вчера: Можеше да не съм между живите днес!

Катя Близнакова за катастрофата вчера: Можеше да не съм между живите днес!

Певицата Катя Близнакова видя живота си на лента след неприятен пътен инцидент вчера следобед. Изпълнителката на "Лиляно моме" като по чудо оцеляла след катастрофа на магистрала "Тракия". 

Близнакова пътувала от София към Горно Вълшило, където има вила. Зад волана бил нейният озвучител, а тя и нейна приятелка се настанили удобно на задната седалка. Точно преди Ихтиман автомобилът излетял вляво и се е врязал в мантинелата в средата на платното на магистрала “Тракия”.

Двете дами си помислили, че шофьорът възнамерява да изпревари и затова предприел тази маневра. Когато се ударили странично в мантинелата разбрали, че всъщност бил заспал. "Господ беше с нас. Добре че по това време нямаше други автомобили, защото ако някоя кола летеше със силна скорост щеше да ни помете и да се случи най-лошото", призна пред "ШОУ" обичаната певицата. 

"Не знам как е успял да заспал при, при положение, че ние отзад си говорихме.След като колата се отърка в мантинелата аз креснах и той тогава се събуди. Имали сме небивал късмет. Днес ще ходя на църква, защото съм в шок от случката вчера. Тогава не осъзнавах много какво се случва, но снощи си дадох сметка какво е можело да се случи. Можеше да не съм между живите вече", споделя още тя./show.blitz.bg

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 22.05.2019 13:54

Ела в Поморие да ти се лее восък против уроки.

Roko

Roko 22.05.2019 19:46

Немаше да е кой знае каква загуба за българската естрада.

taka e

taka e 22.05.2019 22:03

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Ани

Ани 23.05.2019 14:10

Тая огледала ли се е в огледалото на какво чучело прилича!!!