Калин Сърменов попиля тези актьори от "Татковци"! Срина ги със земята, но по-късно... СНИМКА

Калин Сърменов попиля тези актьори от "Татковци"! Срина ги със земята, но по-късно... СНИМКА

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов показа остър език и захапа по-младите си колеги Филип Буков и Стефани Ивайло, които познаваме добре от сериала "Татковци". 

Младите актьори се оказаха трън в очите на Сърменов и той изригна с мощен статус в социалните мрежи, но по-късно бе премахнат. Но пък последва нов, който обяснява постъпката му. 

"Българското кино откри формулата за талант и ум. Очила! Вижте примера по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда. А леко отворените устенца, а?", пише Сърменов под стоп-кадър на двамата актьори от 'Татковци".

По-късно коментарът му вече не бе наличен на профила му. Вместо това написа друго: "Непрофесионалистите - Значение на думата непрофесионално.

1. Без достатъчно познания на специалист. Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду….ши". 

В социалните мрежи предполагат, че със Сърменов се е свързал самият актьор, който го е помолил да премахне статуса си, тъй като е чувствителен и не му влияе добре тази "секира" от него.

Филип Буков не му остана длъжен, като заяви, че е коментирал под поста на Калин, но бързо е бил изтрил и след това блокиран. 

Ето какво е бил написал: 

"Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност!

От трибуната на Вашия фейсбук профил, установявам, че Вие не правите изключение от стереотипа “тъмен балкански субект”, а именно, това което ни дели от успелите нации е, че нас ни обединява омразата и злобата, а не любовта и подкрепата. Много е жалко, че продължава да ни се налага да четем коментари от контекста на “Григор няма психика и за нищо не става”, “Мария Бакалова е срам за нацията ни и това не е никакъв успех” и още, и още. Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Рузвелт е казал, че малките умове обсъждат хората, средните умове обсъждат събития, а великите умове обсъждат идеи! Желая Ви крепко здраве и творчески успехи! Интересно ми е Вие какво мислите, затова, моля Ви, коментирайте под този или под неговия пост. Понеже ме блокира, пратете му едни сърдечни поздрави от мен!"/show.blitz.bg

Коментирай

Той

Той 06.07.2022 14:05

Сърменов е долна, гнусна и нагла утрепка, да му го набия в устата, нещстник на мйка ти путката

Сърменов ташак на бойко

Сърменов ташак на бойко 06.07.2022 14:08

Сърменов, гербаджийско подлого… много взе да се отваряш, с единствената си роля на мутра-клоун. Доста си посредствен сърменов, за уй не ставаш

нев

нев 06.07.2022 14:29

Много е прав Сърменов, ама "умните и красивите" пак не са го разбрали. Буков ли си не знам, ама е факт, че си голямо дърво. И на твоите години трябва да си настоящето на тая държава, а не бъдещето.

Ани

Ани 06.07.2022 14:36

Пошло кино с елементарни актьори. Можете само да дишате прахът на такива като Сърменов. Пенсиите си ги заработваме ние!!!

Ценител

Ценител 06.07.2022 20:44

Сърменов винаги е бил и винаги ще си остане един долнопробен боклук, бездарен актьор, изяждан от завист.

Alex

Alex 06.07.2022 21:02

Калине,Калине,ти не разбра ли,че това "ново течение" е нищо друго,освен космически прах,боклук,казано на български?!Те смятат,че този,който е стъпил здраво на земята,не е в тяхната сфера,те са по и най близки с наркотизирани,болни млади хора!Съжалявам,те никога няма да станат Стефан Данаилов!

анонимен

анонимен 06.07.2022 23:14

Сърменов е Бойковист до мозъка на костите си и с това ми е противен, но за този елементарен ситком, чиито сценаристи имат огромни претенции е прав. Актьорите мислят тая боза и себе си за велики. Нещо като е вярно, е вярно.

В крайна сметка

В крайна сметка 07.07.2022 2:14

Човек който вярва в себе си и възможностите си, от къв зор сяда да коментира кво казал за него някой си... Ако си добър , каквото и да казва някой си, ще е лъжа. Ако пък не си добър, каквото и да кажеш , то няма да подобри качествата ти... Но трябва да си умен , за да го знаеш...

Иванов

Иванов 07.07.2022 8:50

Време беше някой да им го каже на тези измислени актьори и режисьори един сериал не могат да направят всичката ни работа е такава, за нищо не стават чеп за зеле ме стават .

Таткото@

Таткото@ 08.07.2022 17:50

Милото гербаджийската подлога в името на парите такива като него рано или късно отиват в канала