Известна дизайнерка попиля друсаната Диона и Константин за тази им постъпка в нощен клуб ВИДЕО

Известна дизайнерка попиля друсаната Диона и Константин за тази им постъпка в нощен клуб ВИДЕО

Певицата Диона изглежда не се притеснява от факта, че бе спипана да шофира под въздействието на наркотични вещества. Тя отричаше това да е вярно и заяви, че заради снимки на студа е била "Нурофен". И очакваше кръвните проби, които излязоха и доказаха нейната вина. 

Пайнерката реши да използва този случай за реклама и това, което се случи в пловдивска дискотека с участието на колегата й Константин ядоса много дизайнерката Евгения Борисова и още много други хора в социалните мрежи. 

 

@bushidoclubplovdiv

 

♬ original sound - ʙᴜꜱʜɪᴅᴏ ᴄʟᴜʙ ᴘʟᴏᴠᴅɪᴠ ️‍

Диона се появи на участие на Константин и му подари една опаковка от хапчетата, а той не спря да я нарича "лечителката". Опита се да се пошегува с нея, питайки я дали полицаите са я събличали гола в ареста. "Защо не съм полицай да видиш какво ще ти причиня", каза той на микрофона. 

 

От самото заведение пък пуснаха част от анонса в новинарските емисии, където обявиха за скандалния арест на певицата. А тя видимо се забавлява с цялата ситуация. 

Това ядоса много дизайнерката Евгения Борисова, която си позволи публично да порицае това нагло и безотговорно поведение. 

"По-трагично от прост човек е този който харесва това. Няма лошо етноса, простотията и неграмотността, защото тя не застрашава нечий живот, но наглостта и иронията към тази постъпка е потресаваща.

Хората качили се зад волана пияни и друсани се извиняват на обществото и феновете си и са достатъчни две гънки мозък и щипка морал, за да работят върху проблема си и да признаят грешката си.

Войната на пътя я правят точно такива неморални индивиди, които не смятат за проблем това, че шофират в неадекватно състояние и избиват невинни на пътя. Честно казано и аз понякога нямам думи....... Простащината е превзела тази територия наречена България. Бог да пази малкото нормални останали тук", коментира тя под двете скандални видеа от нощен клуб в Пловдив с участието на Константин и Диона./show.blitz.bg

@bushidoclubplovdiv

 

♬ original sound - ʙᴜꜱʜɪᴅᴏ ᴄʟᴜʙ ᴘʟᴏᴠᴅɪᴠ ️‍

Коментирай