logo

Известен актьор преби жестоко пенсионер, години наред бяга от закона!

Известен актьор преби жестоко пенсионер, години наред бяга от закона!

Актьорът Емил Атанасов, който е носител на престижната награда "Аскеер", е бил участник в груб побой в центъра на София!

През 2013 г. в спор за игра на шах в Градската градина пред Народния театър, актьорът е пребил жестоко възрастен мъж, който си извадил впоследствие медицинско свидетелство за нанесените травми, пише "Lupa.bg".

"Баща ми беше целият в синини. Днес не е между живите, но аз съм твърдо решен да потърся правата си като негов наследник", разказва Димитър, синът на жертвата.

Марта Вачкова на издръжка при Дарина Павлова!

Следствието се е точило цели 2 години, като е било прекратено заради множество процесуални нарушения на полицаите, но наследникът е успял да го върне на дневен ред отново и в началото на тази година завежда дело.

Съдът разпорежда издаването на изпълнителен лист за изплащането на наложената от него административна глоба за деянието в размер на 5 хиляди лева.

До момента обаче Атанасов се укрива и не е изплатил и стотинка от нея на сина на пребития, като освен това се укрива от него.

Ето какви пари изкарват Калев, Радков и Рачков!

Докато трае следствието, актьорът се снима в сериалите "Кантора Митрани", където играе ролята на адвокат Митрев, а после и в "Шменти капели" на Влади Въргала.

Синът на потърпевшия разказва още, че Атанасов нито веднъж не се е обадил да попита в какво състояние е човекът след нанесения побой, въпреки че разполага с негови координати./show.blitz.bg

 

Коментирай