logo

Изгониха Шеф Токев от ресторанта му заради Гущеров, той отвърна с изненадващ ход! СНИМКИ

Изгониха Шеф Токев от ресторанта му заради Гущеров, той отвърна с изненадващ ход! СНИМКИ

Лятото на Шеф Андре Токев със сигурност не е било толкова лежерно и релаксиращо, колкото му се е искало. Кулинарният гуру с широка фенска маса у нас, трябваше спешно да премести хитовия си столичен ресторант.

Причината за изненадващата рокада се оказа Добромир Гущеров, който е и дългогодишен собственик на сградата, в която се помещава ресторанта, в която и навремето е живял комунистическия управник Антон Югов.

Голямо щастие споходи Андре Токев

Тъстът на Светлана Гущерова е сключил доста изгодна сделка и е продал имота, в който от 2 години беше настанен ресторант "Андре", а в плановете на новия собственик на сградата не влиза и ресторант, пише "Уикенд". 

Бомба! Шеф Андре Токев катастрофира!

Вместо да изпадне в професионална криза обаче, Андре Токев направи светкавичен ход и не се остави на обстоятелствата да го провалят. Новото място на изискания му ресторант е в сърцето на София, в непосредствена близост до парламента, зад бившия хотел "Радисън", където пък години наред се помещата друг хитов сръбски ресторант.

Освен с новата локация на ресторанта си, топ готвачът е зает и със снимките на най-новото си предаване "Ловци на храна". А междувременно стана и дядо, след като му се роди внучка Ема-Мари./show.blitz.bg

Коментирай