Ива Давидова мъсти на бившия си с песен ВИДЕО

Ива Давидова мъсти на бившия си с песен ВИДЕО

След като навръх 14-ти февруари тази година гръмна новината за бруталната изневяра и последвалата гавра, на която бе подложена Ива Давидова от мъжа й – Димо , певицата подаде молба за развод.

В медийното пространство се заговори, че Давидова едва ли ще му остане длъжна, след като тя издържа сама дъщеря си Валена и се е съсредоточила в работата си. И отговорът не закъсня.

Навръх Великден народната певица анонсира новия си проект, озаглавен „Развод“, в който мнозина припознаха болката, горчивината и обидата от преживяната лична трагедия.

В текста на песента, автор на която е самата Ива, се пее следното: „Хванат ли си в изневяра, тъй е като нямаш мяра. И така е без акъл, няма и не е дошъл...“ Именно на светлите Християнски празници през 2022-ра, Ива Давидова хваща в крачка благоверния си съпруг.

 

„Точно преди 1 година на Велика Сряда (когато Юда е предал Христос) аз бях предадена от човека, на когото най-много съм вярвала и обичала. Ето защо на Велика Събота, в навечерието на Възкресение Христово, приемете новата ми песен като моето лично възкръсване! С песен! „ – споделя на официалната си страница народната певица.

Във видеото на песента „Развод“, Ива Давидова слага еленски рога на главата си като символ на пречупеното женско достойнство и наранено его. Въпреки всичко това певицата събира сили и излива сърцето си в новия си проект. "Сватбите се празнуват, но и разводите се празнуват. Искам тази песен да е химн на всички хора, без значение мъже или жени, които са в моето положение“ – споделя в социалните мрежи Ива Давидова.

Въпреки че пее за развод, към този момент обаче певицата все още не е разведена по документи, но по думите на близки до нея хора, тя няма търпение това да стане възможно най-бързо./show.blitz.bg

Коментирай

брутален

брутален 16.04.2023 16:21

Силна жена. Свалям ти шапка.

Велика сряда

Велика сряда 16.04.2023 23:24

И тя като Шакира, с тази разлика, че почти нокий няма да слуша творческите й напъни! А иначе, смисълът на всички тези дни , около Великден, е човек да се смири, да осъзнае мястото си, грешките си и да се въздигне духовно. Тя явно е избрала друго.

Бай Ху

Бай Ху 17.04.2023 9:32

Догодина на разпети петък да се обади да я опъна и да подготви песен за юуйя ми.

Мима

Мима 26.04.2023 3:08

Супер е. Поне не е чалга.