Голям гаф на сватбата на Софи и Гринго!

Голям гаф на сватбата на Софи и Гринго!

Софи Маринова и Гринго събраха роднини, приятели и колеги на пищна сватбена церемония. Заобиколени от най-близките си те отпразнуваха брачния си съюз, а купонът продължи до ранни зори. Всичко бе изпипано до последния детайл, докато не се случи нещо, което без малко да помрачи доброто настроение на гостите. 

На сцената в елитния ресторант се изредиха един по един да поздравят младоженците всички изпълнители, които уважиха събитието на годината. Славка Калчева, Бони, Константин, Мира, Роксана, Гери-Никол се надпреварваха кой пръв да хване микрофона, след което трудно го предаваше на следващия певец. И всичко си течеше по мед и масло, докато на сцената не излязоха Тони Дачева и Илиян, които запяха в дует известната "Йорговани". Тогава се случи нещо, което остави безмълвни не само пеещите звезди, но и всички гости на сватбеното тържество. 

 Глория, Тони Дачева, Славка Калчева и DJ Теди Джорджо 

По средата на изпълнението на Илиян и Тони токът спря, в залата настана пълна тъмнина. Нужни бяха няколко минути, за да оправят повредата. А гостите се шегуваха, че токът не е издържал на мощните гласове на пеещия дует. "Е само това не ни се беше случвало", засмяха се те и направиха втори и успешен опит да поздравят младото семейство с една автентична и неостаряваща сръбска песен. 

Изненада! Ники Минаж се появи на сватбата на Софи Маринова! (СНИМКИ)

Най-притеснени от възникналата ситуация се оказаха Софи и Гринго, които за момент си помислиха, че със сватбата им е свършено. Очите на Софи се напълниха със сълзи, но бързо овладяната ситуация не й позволи да си изпусне емоциите. След това купонът си продължи с уникалните музиканти от орк. "Рико бенд" и живите изпълнения на колегите на Софи./show.blitz.bg

Коментирай

Недоумяващ

Недоумяващ 28.03.2019 23:08

Защо е това подвеждащо заглавие, а ?!?!