Софи Маринова се омъжи с рокля за 20 бона (СНИМКИ + ВИДЕО)

Софи Маринова се омъжи с рокля за 20 бона (СНИМКИ + ВИДЕО)

Софи Маринова сбъдна мечтата си да се види булка. Обичаната певица се бе подготвила с две булчински рокли, с които успя да събере погледите на своите гости. А чаровната й усмивка не слезе от лицето й цяла вечер. 

Ромският славей и Гринго събраха приятели и колеги на пищно сватбено тържество, за каквото са си мечтали винаги. Гостите останаха доволни от добрата организация и обявиха сватбата за събитието на годината. 

Софи блесна с две уникални сватбени рокли. Първата бе изяло в диаманти и наш репортер разбра, че певицата се е бръкнала с 20 бона в джоба за бялата рокля. Тя е дело на дизайнерката София Борисова. 

По стар български обичай булката ритна менчето, за да разберат каква ще е първата рожба в семейството им. Ако може да се вярва на поверия, Софи и Гринго ще имат момче. Певицата заяви, че много иска да има дъщеря, доакто Гринго се радваше на новината за мъжко дете. Водещата Жени Койчева пък им пожела близнаци.

След официалната част и приключването на всички български сватбени ритуали, съвсем естетсвено купонът започна. Софи се оказа любимка на своите колеги, които я уважиха на празника. Сватба без "Бяла роза" не е никаква сватба, затова първа микрофона хвана Славка Калчева с китна народни песни. 

След нея се изяви Тони Дачева, която уби всички с живо пеене и най-вече с неостаряващия си хит "Бедни и богати". Глория изпълни на живо своите "Циганско сърце" и "Не сме безгрешни". Мира, Ашли, Роксана, Илиян, Тони Стораро и Константин също изпълниха по няколко парчета за младото семейство. Най-активна се оказа Бони, която пристигна с малко закъснение, тъй като пътувала от Сърбия, където записала следващия си хит. 

Гери-Никол пък събра погледите на всички с ултра къса рокля и уникално пеене на живо. Сред ВИП гостите наш репортер забеляза още режисьорът Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг, Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, рок изпълнителят Славин Славчев, Маги Халваджиян и т.н.

Кумове на младото семейство бяха певицата Преслава и нейната половинка Павел. А купонът продължи до сутринта с много танци и добро настроение./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

taka e

taka e 25.03.2019 19:52

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz