logo

Георги Христов скочи срещу "Капките", ръси обиди за Маги Халваджиян СНИМКА

Георги Христов скочи срещу "Капките", ръси обиди за Маги Халваджиян СНИМКА

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише LifeOnline.bg.

За безкомпромисния Христов обаче свалянето на качеството на телевизионния продукт не може да бъде подминато и той се възмути от излъченото в ефира.

„Като два тона л**на! Стар бардак със стари к***ви! И стара маман Халваджиан!“, нарежда арменското шоу с ромски привкус Христов.

Ненавистта на певеца към продуцента е пословична, това не е първият път когато от Фейсбук профила на Жоро Христов замирисва на „Метакса“. Това обикновено се случва в късните часове, а раздразнението е подкладено от няколко чашки високо октаново гориво със седем звезди. А на сутринта се срамува от написаното и бързо го трие. 

Глория показа шокираща СНИМКА на Георги Христов, на която е...

Георги Христов обиди жестоко Михаела Филева! СНИМКА

Предишното виртуално избухване на изпълнителя на „Черно и бяло“ се дължеше на неуредени авторски права. Тогава той напомни на продуцентите на „Като две капки вода“, че са забравили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев.

„Песента ми „Нямам нужда от много приятели“ си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се забравя това“, напомня Георги Христов.

Новост във формата се оказа, че всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат възможността да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Спад

Спад 24.02.2021 11:23

Одъртял позабравен певец, който напомня по странен начин за себе си. Пък и злобата почивен ден няма.

Бай Чепик

Бай Чепик 24.02.2021 17:38

Що ни занимавате с тоя пропаднал алкохолик???

да, ама не

да, ама не 25.02.2021 17:59

Въпрос на внимателен прочит е заключението, дали певеца е алкохолик, или опонентите му са тенденциозни, или пък те са дръпнали нещичко в повече :))))

Лошо е когато човек

Лошо е когато човек 26.02.2021 6:59

се самозабрави! Мисли си , че цял живот е на върха! Да ама не Жоре! Другите певци продължават да творят , а ти само лаеш от злоба! Виж Васко Кеца, Виж Лили Иванова!

Евгени Лумбев

Евгени Лумбев 26.02.2021 19:41

Тоя не помни преди колко години е изпял последното си ново парче.Станах на толкова години и още не съм се наслушал на големите световни певци и групи,та за тоя не мога да отдля и една минута.

ооо

ооо 28.02.2021 13:48

гошо хомото

гери

гери 28.02.2021 18:10

И да не се забравя най-важното,че Георги Христов е кореняк сифианец,а всички пишещи сте селски боклуци !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!