logo

Гала най-накрая призна за Ева Веселинова и какво й е казала след уволнението

Гала най-накрая призна за Ева Веселинова и какво й е казала след уволнението

Една от най-мътните задкулисни тайни в "На кафе" получи своя отговор. Отпадането на панелистката Ева Веселинова от екипа на предаването предизвика дискусии дали всъщност Гала не е причината да свалят другата блондинка от ефир.

До момента само екс-репортерката на "Господари на ефира" коментираше темата и то с половин уста, а титулярката в обедното предаване се въздържаше от каквито и да е обяснения.

Потрес! Гала пак води по бельо СНИМКИ

Злите езици обаче наливаха масло в огъня с коментари, че Гала се дразнела от амбициите и самочувствието на Ева. Ситуацията около карантината, в която се намира Гала в момента обаче открехна откровеността й, пише "Хотнюз". 

Ева Веселинова най-накрая призна кой е любовникът й СНИМКА

Тези дни телевизионерката се включи на живо в Инстаграм заедно с любимия си Стефан и дъщеря й Мари. По време на непринудения им разговор се отвори и болната тема. Коронясалата тв звезда категорично отрече да е в конфликт с Веселинова, с която изкараха цели два сезона в "На кафе".

“Никога не съм се карала или имала конфликт с Ева. Да, имали сме много спорове, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея. Следя я какво качва в Инстаграм и от там се информирам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах успехи и да върви по пътя, който си е избрала”, обясни Гала. 

Към момента Веселинова няма ново място в която и да е телевизия. Панелистката обаче не пропуска да води социален живот, като радва почитателите си с красиви снимки от почивките си или такива на инфлуенсърска вълна, рекламирайки козметични и модни марки./show.blitz.bg
 

Коментирай

асдф

асдф 06.11.2020 15:23

Ева е уникална красавица и единствена конкуренция на Гала.

Дани

Дани 06.11.2020 18:34

Истината е че Ева Веселинова е единствената от панела, която е достойна заместница на Гала!!!!!!! Мнението и винаги е най компетентно и правилно!!!!!!Никол Станкулова и Гери Малкоданска също биха могли да я заместят достойно!Но Гала се страхува от Ева (беше очевадно) Жалко за нея!!!

LeoTigre

LeoTigre 07.11.2020 18:06

Тая глупавата, дърта и проста Гала не може да търпи Ева, защото Ева е много по-млада от нея, красива, интелигентна и чаровна!!!

Сливен

Сливен 07.11.2020 22:38

Ева е деспотична личност.

Пеньо

Пеньо 08.11.2020 11:26

Не ,че ме вълнува ама нито Галка ме кефи нито еbа.

Звезделина Пейчева

Звезделина Пейчева 08.11.2020 19:17

Ева трябва да води предаването, защото Гала и Патрашкова загрозяват предаването.

fotini24

fotini24 10.11.2020 16:27

Не съм фенка на Ева,но всички от Плевен са гадни .С тях трябва да се държиш още по-гадно и да не им даваш да ти се качат на главата.Покажете ми един/а плевенчан/ка ,която да не е гадин/а ?

jura

jura 12.11.2020 15:28

Gale -galo -galino, zashto teb ne te uvolnjavat bre bulka sharena

venera

venera 12.11.2020 15:32

Gledahme daaalgo armen kata -na Tsonev parvata sapruga ,gledahme Salich, gledame Slavi , LILI IVANOVA ,i mn drugi ne omrazvat -no ti si drugoto neshto gala .....na njakoi si pridragjala-Gospodi !!!

Лилия Ангелова

Лилия Ангелова 04.12.2020 15:42

Да но Ева чака дечица,а дъртата чанта Гала може само да мечтае да стане баба,но не и майка.ха ха

Лилия

Лилия 04.12.2020 15:45

Нова Телевизия стана за подигравки с това тъпо предаване сутрин и тази безмислена говорилня начело с "ГОЛА"