Гаджето на Сузанита -биячът Сашо, става детски учител! (СНИМКА)

Гаджето на Сузанита -биячът Сашо, става детски учител! (СНИМКА)

Гаджето на тийнсензацията Сузанита – Александър Атанасов, ще заработва като детски и начален учител. Татуираният мачо се похвали с диплома за висше образование от Пловдивския университет, където е специализирал предучилищна и начална педагогика.

Снимките от церемонията по връчването на дипломите за завършено висше образование в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ бяха публикувани от самия Александър в официалния му профил в Инстаграм. На част от кадрите бъдещият детски преподавател позира, а впечатление прави десетките красиви жени, които са го наобиколили, писа „Телеграф“.

Любопитна подробност е, че сред хубавиците не е щерката на Орхан Мурад – Сузанита. Самата тя също по никакъв начин не даде знак – било то чрез снимка, видео или таг, че е била част от този важен за Сашо момент. Дори е изтрила всичките си снимки с него и нищо чудно връзката им вече да е в историята.

Затвор грози Сузанита? Ето как гази нагло закона! (СНИМКИ)

Младите дами и по-специално момичетата на възраст 14-16 на шега или не проявиха желание именно осъденият за побой миналата година да им изнася уроци в училище.

Сузанита навири чисто голи гърди и остри зърна на шокиращо ВИДЕО 18+

Сашо бе осъден на първа инстанция на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок заради сбиване в бившата дискотека „Сикретс“ във Велинград. Други останаха шокирани от профила, който е специализирал Атанасов, имайки предвид визията му – той е висок, с оформено мускулесто тяло, почти изцяло изрисувано с татуировки. На врата му с мастило е изписано „Убивай“. В общи линии външният му вид далеч не се свързва с дейността на учител./show.blitz.bg

Коментирай