Гаджето на Папи Ханс разкри шокиращи неща за НАТФИЗ и какво се случва наистина със студентите там

Гаджето на Папи Ханс разкри шокиращи неща за НАТФИЗ и какво се случва наистина със студентите там

Новоизгряващата кинозвезда и модел Сара Драгулева, която е гадже на певеца Константин Трендафилов-Папи Ханс, скочи на големия театрал проф. Здравко Митков, обвинявайки го в невежество и грешен подход на преподаване.

Русокосата хубавица, която следва в НАТФИ3, изрази категоричната си позиция, че е разочарована от остарелите методи на обучение и отношението на ръководителите към студентите, повечето от които вече нямат амбиция да се развиват в сферата на изкуството.

Попитана от почитателите си в социалните мрежи как намира обучението на професора, Сара пише краткото „излишно“. А по-късно уточнява: „то няма как  да го смятам за полезно“. Недоволството й, изразено в остри коментари, не остана незабелязано и актрисата сподели причините за мнението си, пише "Галерия".

„Качеството на всичко е много ниско, преподава се по остарели модели. Повечето преподаватели са способни да те откажат от това да станеш актьор, вместо да те запалят още повече. За четири години, две от които си там седем дни в седмицата по дванадесет часа, можеш да се развиеш в някоя професия, а не след четири години да се чудиш, в кой бар да се научиш да носиш табла.

И има много други причини. Много малко хора си го признават, докато още са там, защото не искат да повярват колко са се прецакали и дават всичко от себе си да повярват в лъжата, която ни преподават в НАТФИ3“, пише екранната хостесата Гери от „Братя“./show.blitz.bg

Коментирай

Знаеща

Знаеща 05.05.2022 14:57

Брей ,тази е голяма специалистка. Намерила е богаташчето ,който я набута и в бтв и започна акъл да раздава. По принцип няма нужда от толкова много актьори. Да се хващат нещо сериозно да бачкат, а не 4 години да пияндурстват и наркоманстват

Огледалце, огледалце

Огледалце, огледалце 05.05.2022 21:54

Патко, не ти е виновен НАТФИЗ. Ти не ставаш.

Огледалце, огледалце

Огледалце, огледалце 05.05.2022 21:54

Патката дава ли си сметка самата тя колко е излишна за сцената и изкуството. Такива безлични, прости , и бездарни случайници , като нея - въобразили си кой знае защо , че представляват някакво явление в актьорската професия , с лопата да ги ринеш.

Огледалце, огледалце

Огледалце, огледалце 05.05.2022 21:55

Да си актриса не означава да се фъчкаш, чекнеш и говориш с небрежна артикулация някакви фрази, чиито смисъл дори не разбираш. Само фактът че на младите артисти не им се разбира нито дума от текста който поднасят, доказва на какво ниско ниво са като култура и способности.

кина

кина 06.05.2022 5:30

патка без класа. какви ги дрънка Пэърво да научи какво са написали големите , да се научи на дикция, щото всички за да са "естествени" нищо не им се разбира от думите

къню

къню 06.05.2022 7:50

аааа,не така ! с тоз влажен поглед.....! дядо е готов да изпразни 2-3 пълнителя в дупето и....!

Коко

Коко 06.05.2022 8:10

Евтин п.рцал...