logo

Ето каква е истинската причина за развода на пощальона Пейо

Ето каква е истинската причина за развода на пощальона Пейо

Музикантът Пейо Филипов, който се прочу с участието си в сълзливото шоу „Имаш поща“, се е развел със съпругата си Мария след 19-годишен брак, обяви самият той в тв предаване.

„И двамата поехме по нов път и сме щастливи“, лаконичен бе Пейо. Той не пожела да разкрие какви са причините, но сподели, че двамата с бившата му жена поддържат цивилизовани отношения, пише "Уикенд". Имат две деца – 18-годишният Кристиян и 19-годишната Виктория.

Младежите приели нормално катаклизмите в личния живот на родителите си. За разлика от Пейо, който отворил два пиано бара, Мария не продължила с музикантската си професия, а започнала бизнес със салон за красота. 

Според запознати Филипов бил със слаби ангели и често кръшкал от семейното ложе с не една и две красавици. Редовните флиртове с клиентки на неговия бар сложили край на дългогодишния му брак.

Още преди 2 години папараци спипаха Пейо да се вихри в компанията на засукана млада жена в пиано бара си в Лозенец. Оказа се, че докато е в столицата, Филипов се е правел на примерен съпруг. Когато е далеч от жена си, късал синджира и се развихрял с млади гаджета.

Заради заведението си в Лозенец той прекарваше цяло лято далеч от жена си. Фотографите заснеха Пейо да интимничи с две от клиентките си. 43-годишният мъж флиртуваше открито с дамите на бара, а едната дари с нежни прегръдки и целувки по главата./show.blitz.bg

Коментирай

Нойзи

Нойзи 17.06.2019 2:20

Тоя го раздава малко "селски хубавец", но пък жена му - хич я няма...

Ако не бяха фотогравитееееее

Ако не бяха фотогравитееееее 17.06.2019 10:10

Аман от ВАШАТА ВАААЖНА ИНФОРМАЦИЯЯЯЯЯ Кой с кого какво ......пошло ...грозно и долно .