Пощальонът Пейо се разведе (СНИМКИ)

Пощальонът Пейо се разведе (СНИМКИ)

Пощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването "Имаш поща" обяви, че се е развел със съпругата си Мария след 19 години.

В телевизионно интервю той не пожела да коментира причините за разлъката, но обясни, че с жена си поддържат нормални и цивилизовани отношения.

Децата му Виктория на 19 години и Кристиян, който съвсем скоро ще стане на 18, приели промяната в личния живот на родителите си съвсем спокойно.

"И двамата поехме по нов път и сме видимо щастливи", бе лаконичен Филипов.

Той се жени за Мария рано - още на 24 години, след като се влюбва в сервитьорката в кафенето, където ходи редовно. Оказва се, че момичето е негова колежка от Музикалната академия.

Бившата на Пейо обаче не продължава в това поприще, а започва бизнес със салон за красота. Многобройни публикации преписваха на Филипов редовни флиртове с млади и апетитни клиентки на неговия пиано бар. Дали те са причина за раздялата обаче, остава само да гадаем./show.blitz.bg
 

Коментирай

taka e

taka e 11.06.2019 17:01

Бонус 1200 евро!Влез и го вземи сега https://bit.ly/2HKWzdH

Дианалосевадианасевалосевасева

Дианалосевадианасевалосевасева 12.06.2019 13:32

За едни кучки да си разбиеш семейството не си заслужава.пейо.подобре купи котия бонбони и букет цветя и отиди при жена си да й поискаш прошка. Не си заслужава да си раз биваш семейството .заради едни кучки Пейо.деадиди.