Ето как Здравко печели, докато жена му и любовницата се бият

Ето как Здравко печели, докато жена му и любовницата се бият

Развоят на събитията след женския бой между жената на Здравко от "Биг Брадър" - Христина и любовницата му Божена, за който БЛИЦ първо съобщи, ескалира с пълни темпове.

Оказва се, че Здравко Василев е находчив дори и в ситуация, която, както се казва, не е много в негов интерес, защото за пореден път вади на показ мръсното бельо в личния му живот. Нещо повече - брадърът намери начин как да печели от скандала.

Първо в БЛИЦ: Жената на Здравко от "Биг Брадър" преби зрелищно любовницата му в Приморско

От днес той подновява разходките с лодка в района на Приморско, а желаещи не липсват. Всички туристи, решили да се качат на лодката на Василев, се надяват от първа ръка да научат подробности за най-обсъжданата тема в курорта, в който няма какво много-много да се прави, освен да се печеш на плажа и да обикаляш сергиите с гащи, пише "Хотнюз".

Здравко от "Биг Брадър" коментира боя между Христина и любовницата му

До момента първият победител в "Биг Брадър" само веднъж е коментирал в социалните мрежи скандала, който със сигурност ще му попречи да се види общински съветник, каквито амбиции имаше доскоро.

И любовницата на Здравко проговори след побоя: Имайте малко човещина в себе си!

На майтап той дори коментира, че алеята в града, на която жена му Христина нападна любовницата му Божена, вече е прекръстена на "к.рвенщрасе". И даже се разсърди и на медиите, че не са го потърсили за коментар, което обаче, не е точно така. В напоително обяснение пред столичен таблоид той пространно обясни своята гледна точка, като "джентълменски" наплю любовницата си, която според него поддържала връзки с много мъже едновременно./show.blitz.bg

Коментирай

Хаха

Хаха 22.08.2023 22:27

Този е, абсолютен мухльо и див селяк. Нищо мъжкарско няма в това джудже недорасло. На всичко отгоре се крие, зад фустата на жена си. Селяк, отвсякъде погледнат.

Ееее

Ееее 23.08.2023 0:12

Ей, голям боклук е този. Това да не си джентълмен с жени, които си бил интимен е чиста комплексарщина. Да допуснеш бой и да се кефиш. Иначе Здравко си е чист селяк с джапанки и една мозъчна гънка. Тази пък неговата селянка и три деца му роди, и е чистачка, готвачка.... Селянка и тя,глупава

шоко

шоко 23.08.2023 13:24

Здравко ги пори през "вълните", те са бият за него която да му напраи по хубава мусака

DINKO

DINKO 24.08.2023 8:26

TOQ E JENDAR BE KAKWO SE 4UDITE

БАЙ СПАС

БАЙ СПАС 26.08.2023 1:46

ДРЕМЕ МИ НА КУУРА