Джино скочи с остри думи срещу Мегз: Тази сган не се наяде!

Джино скочи с остри думи срещу Мегз: Тази сган не се наяде!

Миглена Каканашева - Мегз е сред хората, които използваха пандемията с коронавируса за печелбарство. Дизайнерката веднага впрегна сили и момент на криза започна да произвежда елегантни маски. 

Продажбата на маски вбеси друга родна знаменитост, а именно Джино Бианкалана. Бившият на фолкпевицата Джена полудя при обявата на Мегз и как чрез нещастието на хората се стреми да изкара някояй лев. 

"Тази Сган продава маски, започващи от 5 лв. на брой. Не ви ли е срам? Не се наядохте! Вместо да помагате на хората в тези моменти, вие се чудите как да им вземете последните пари! Гладни мишки", избухна Джино в социалните мрежи. 

Думите бързо намериха привърженици, които се гневят на скандалната Мегз. "В предавания демонстрира колко е благородна, как помага на хората... Къде я сега? Защо е тръгнала да печели от нещастието и потребността на хората? Защо не дари сега маски на нуждаещите се, ами гледа да припечели още някой лев", гневят се още в интернет пространството.

 

Хората дадоха за пример редица баби, които веднага започнаха да шият съвсем благотворително маски за лице за нуждаещите. "Това са баби, които живеят с мизерна пенсия. В повечето случаи парите им не стигат да си купят всички лекарства, но в същото време не гледат на ситуацията като печелбарство, а са съпричастни", допълват те./show.blitz.bg

Коментирай

Малей

Малей 28.03.2020 12:05

от изрезките маски ама тя маската трябва да филтрира възруха като прилепва покрай носа плътно а тоя парцал не го прави --отворен е около носа .А че е гнида гнида е . Джино е прав .

Без значение

Без значение 28.03.2020 15:34

Мрънкащата Мегз ще бъде наказана, запомнете това е една ненужна твар!

LEGIONER

LEGIONER 28.03.2020 22:32

КУРВА МАМИЦАТА И.....

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 28.03.2020 22:39

http://coronavirus.eti.pw

Коко

Коко 29.03.2020 17:10

Какво може да се очаква от помияри като така наричащата себе си "дизайнерка" какалашева или каканашева?

Тито

Тито 30.03.2020 4:06

Това не е мъж!