logo

Драма! Моника Валериева обиди жестоко Гущерова, а тя... СНИМКА

Драма! Моника Валериева обиди жестоко Гущерова, а тя... СНИМКА

Приятелството между Моника Валериева и Светлана Гущерова е изправено пред сериозна драма. Първата се изказа неподготвена в свое интервю и пренебрегна приятелката си, на която никак не й е станало приятно. 

Сега в шоубизнеса всички тръпнат да видят накъде ще поеме тяхното дългогодишно приятелство и дали Светлана ще отвърне на публичното извинение на Моника. 

Наскоро в свое интервю Валериева категорично заяви, че единствените успешни плеймейтки са Николета, Златка и тя. Пропусна в списъка своята дружка. Осъзнала, че е наранила чувствата на Гущерова, Моника реши да обърне палачинката и да се извини публично. 

"Пожелавам ти винаги да си над нещата и да не обръщаш внимание на измислени новини и търсени сензации! За мен "Плейбой" и "Плеймет" нямат допир до теб и твоя живот! Ако за някой това, че не те споменавам в интервюто си като популярна плеймейтка е скандал, за мен че не си в това число е комплимент. Ти винаги ще си една от най-добрите ми приятелки! Прекрасен човек, съпруга, майка и вече бизнесдама", гласи извинението на девойката със съмнителна репутация. 

Гущерова сподели публичното извинение на Моника, с което ясно да се разбере, че не й се сърди и няма против, че не я слагат в класации за плеймейтки./show.blitz.bg
 

Коментирай

monika e qla

monika e qla 12.01.2021 13:48

100 kaba gaidi :D

баста

баста 18.01.2021 17:50

Мис Проститутки.