Дъно! Жана Бергендорф и Диона се хванаха за гушите, защото... ВИДЕО

Дъно! Жана Бергендорф и Диона се хванаха за гушите, защото... ВИДЕО

Задава се нов светски скандал, а главни действащи лица са поп звездата Жана Бергендорф и присъединилата се наскоро към чалгата Диона. 

И двете изпълнителки се славят с острите си езици и с това, че не обичат да си мълчат, така че със сигурност ни чака зрелищна светска война. Напрежението между тях се породило в следствие на дублирани видеоклипове. 

Преди седмица Диона представи видеоклипа си към песента "Амазонка", а след нея със същия сюжет се представи и Жана Бергендорф с "Unpredictable". И два клипа имитират джунгла, а певиците се превъплъщават в амазонки. 

Феновете нападнаха Жана в плагиатство, тъй като нейният клип се появява седмица по-късно. Трябва да отбележим, че няма как да е снимала толкова бързо видеото си и вероятно го е подготвяла доста отдавна. Но коя от двете е разбрала идеята на другата или става въпрос за съвпадение?! 

Режисьор на клипа на Диона е Алексей Фигуров, а на Жана - Люси Иларионов. Твърде вероятно е и режисьорите да са намесени и скандалът да започва от тяхно плагиатство. Запознати издават, че Жана пуснала видеото веднага, след като видяла този на колежката си и дублажът, който се получил. 

Говори се, че на Диона й подшушнали за клипа на Жана и тя избързала със своя, за да не изглежда тя като крадла. Наложило се да избърза и да го пусне недовършен. Имало още работа по клипа, но предпочела да го изстреля преди Бергендорф. 

Диона се похвали преди броени дни с чисто нов силиконов бюст и подписан договор с "Пайнер"./show.blitz.bg

Коментирай

Китаристът

Китаристът 25.06.2021 12:31

Кой ги слуша тези кукумявки!?

Кака Станка

Кака Станка 25.06.2021 17:20

Въобще не може и дума да става за сравнение!Жана е класи над момичето,което се идентифицира с някаква "кака".

Ваня

Ваня 26.06.2021 10:35

Ужас! Каквооо...!??! Жана Бергендорф се е справила повече от чудесно..страхотен клип и песен..но другото е ужас. Само пет секунди успях да слушам и гледам Тарелки с кайма ли имаше в началото

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 26.06.2021 10:53

жанито как ще му разтривам мазния клитор....

Марго

Марго 26.06.2021 15:08

Нямат общо двата клипа, а пък и Жана е висока топка и тази чалгарка може само да и диша праха. Слаба или дебела, Жана е красива чаровница, а другата е поредната силиконка която освен с изкуствени цици няма с какво друго да блесне.

MADIMITROVA

MADIMITROVA 29.06.2021 6:42

Простотии

Китаристът

Китаристът 09.07.2021 16:09

Случайно чух тн хит Самурай. Ужасно тъпо парче. Някой е крал , крал, ама като е накадърен... А Жана има някакви певчески данни... но уви, не е про, т.е има още да работи по изпълнението си. И за какво я лансирате? БеГе звезди ... смях.