Бременната Сузанита е в депресия, сполетя я нещо ужасно СНИМКА

Бременната Сузанита е в депресия, сполетя я нещо ужасно СНИМКА

Само преди няколко седмици Сузанита изглеждаше като най-щастливия човек на света. Тя обяви, че е бременна, а за мъжа до себе си заяви, че я е направил "човек".

Днес обаче всичко това изглежда като един красив спомен, защото Сузанита е изтрила снимките от фотосесията си като бременна и е спряла да следва Марк Славов - мъжа, в когото доскоро се кълнеше.

В сторита в Instagram певицата говори за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното, а посланията звучат меко казано тъжно. "Нали не си помислихте, че и ние "известните" нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща", попита риторично тя. В последвали сторита пък констатира, че животът понякога е несправедлив, а който ни обича, ще остане в него. Накрая се обърна и към феновете си, за да им каже, че те са единственото, което тя има, пише plovdiv24.bg. 

"Живеем в измислен свят с празни приказки и обещания. Да се доказваме, но пред кого? Грозни фалшиви сцени, загърбили сме всичко, което имаме. Правим се кой от кого е по-силен, кой води по-луксозен и хубав начин на живот", пише още Сузанита./show.blitz.bg

Коментирай

Дебелия

Дебелия 21.06.2022 13:25

Тва е от хормоните, ще и мине след две години.

Коце от Бегуновци

Коце от Бегуновци 22.06.2022 11:44

Белото не прощава ,колкото и малко мозък да имаш...