Близките на вокалиста на Gravity Co: Бил е пребит, няма наркотици в тялото му!

Близките на вокалиста на Gravity Co: Бил е пребит, няма наркотици в тялото му!

Сестрата на Явор Захариев публикува в социалната мрежа съобщение, за да опровергае спекулациите, че е бил надрусан

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой, това обявиха неговите близки, след като вече очевидно са излезли резултатите от аутопсията му. Серията от материали със скандален характер по адрес на певеца обаче, часове след като си отиде от този свят, предизвикаха истински ужас в близките му.

Припомняме, че певецът почина, след като бе открит в дома си в безпомощно състояние с жестоки наранявания. Дълги години той се бори със зависимост към наркотици, заради което се появиха и информации, че сам се е докарал до това състояние след употреба на дрога. Дори се появи информация, че реални следи от побой не са били налице.

"Следи от наркотици в тялото му обаче не са открити", обяви сестра му Рая Крумова във Фейсбук. И добави с много тъга в думите:

"Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат "наркоман" или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борба си с наркотиците. Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат. Точно към тези хора искаме да се обърнем...Към всички тях и към всеки един по отделно. Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчите тази гадост и този бълвоч, които изплюхте? Ще ли е възможно да да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви предварително.

На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило "по непотвърдени данни".

По изключително... и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил бит... пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа".

Това е истината за Явор и за неговата смърт, написа сестрата на певеца във Фейсбук./show.blitz.bg