Бившата на Ицо Хазарта вдига сватба, той й търси сметка в съда! СНИМКИ

Бившата на Ицо Хазарта вдига сватба, той й търси сметка в съда! СНИМКИ

Бившата жена на Ицо Хазарта - Диана Котева се сгоди за дългогодишния си приятел Иван и веднага се похвали с пръстена си, обсипан с диаманти, в социалните мрежи. Любимият я изненадал, като й поискал ръката съвсем официално на 24 септември в Лондон, където живеят, и новината предизвика много вълнения в мрежата.

В английската столица Диана работи като собственик на счетоводна кантора, но често отскача и до родния си Пловдив, където беше GCSE Business studies в Местно частно училище. "Заедно сме от 10 години. Имаме 7-годишен син, просто сега решихме, че е подходящ момент да се сгодим", разкри пред "Галерия" тя, но все още не уточнява за кога е планирана сватбата.

Скандално! Ицо Хазарта за бившата си: Написа на дъщеря ми, че е трябвало да я хвърли на боклука

Детето им, което носи името на татко си, е първокласник в престижно училище в Лондон.

След като Диана се запознава с Иван всъщност започват и проблемите й с Ицо Хазарта, който подава жалба и й отнема родителските права, без дори да я уведоми. "Няма как да знам какви са мотивите му. Цели 7 години, докато бях сама, нямаше никакви проблеми с отношенията ми с него и Ади. След като разбра, че съм срещнала друг, се промени", разказвала е през годините бившата на рапъра, с когото са разделени от 2007-ма след кратък брак, който продължава едва две години.

За краткото си съвместно съжителство Хазарта и Диана често се карали, а тя така и не могла да свикне с бохемския му начин на живот. Освен това твърди, че той й изневерява.

След месец ходене по мъките: Ицо Хазарта разкри коя е най-ефикасната ваксина СНИМКИ

"Знам за случай, в който беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо и сутиен за подарък. Представете си какво трябваше дa търпя аз. Той имаше връзка с настоящата си жена Женя по време на брака ни. Тя беше танцьорка на "Ъпсурт" още като бях омъжена за него.

От дъщеря ни знам, че Женя е била бременна от него още докато сме били женени, и е правила аборт. никога не съм ревнувала от нея. Той ми беше казал, че тя е гадже на Буч. Затова са постоянно заедно. И аз вярвах. Изобщо не съм се съмнявала. Ади, като ми каза, че Женя живее при тях, първо се учудих как така Буч се е съгласил на това и чак тогава загрях за връзката им", сензационно разкри преди време Диана.

След като се разделят, тя заминава за Кърджали при своите родители заедно с дъщеря им, за да си търси работа, докато те се грижат за малката. Но Хазарта изпраща майка си в дома на семейството на Диана, която, без да предупреди никого, взема Аделина и двете се качват в автобуса обратно за София. След този инцидент Ицо завежда дело за развод, като заплашва Диана, че е намерил 20 свидетели, които ще докажат, че тя е луда.

Ицо Хазарта си загуби ума по танцьорка, която много добре върти.. .ВИДЕО

Момичето е по-привързано към баща си, което е съвсем естествено, защото той се грижи за него от 12-годишно. Психолози твърдят, че детето има нужда от общуване и с двамата си родители, а прокурорът е отсъдил, че Диана има възможност да полага грижи за психическото, физическото и социалното развитие на дъщеря си. Майката беше завела и дело в съда за защита правата на човека в Страсбург заради отнетите родителски права.

Той също прие жалбата й за съществена, но окончателното решение все още се чака. Диана е открила влог на дъщеря си, където вече са натрупани над 10 000 лева, които Ади ще може да тегли, след като стане на 18 години. Тя стриктно изпраща всеки месец и издръжка./show.blitz.bg

Коментирай

джоли

джоли 08.10.2021 11:21

случва се.

Баба Вуна

Баба Вуна 08.10.2021 11:52

Тая паюа ще да е долна ковра, иска с пари да изкупи грехът си...

Коментар

Коментар 08.10.2021 20:11

Ицо се оказа опасен ,а изглежда тиха вода

Anonymous

Anonymous 09.10.2021 1:44

Много мръснишко (типично като за злобен мъж) от негова страна, ако всичко описано е станало точно така. Пък сега и газ пикае затова, че тя ще се омъжва. Е, значи той може да ходи по курви и да ги забременява, а тя била черната.

Бай Ху

Бай Ху 10.10.2021 10:42

Ицо Хазарта съвсем я оплеска, жена му яко със други се треска. Не мож я върна със съдебни дела Щом до нея има голи мъжки тела. Малко рап бейби.