logo

Скандално! Ицо Хазарта за бившата си: Написа на дъщеря ми, че е трябвало да я хвърли на боклука

Скандално! Ицо Хазарта за бившата си: Написа на дъщеря ми, че е трябвало да я хвърли на боклука

Бившата жена на хип-хоп звездата Ицо Хазарта отново се показа в медийното пространство и заговори за отнетите й родителски права. 40-годишната Диана Котева обвинява бившия си и държавата за отнетата възможност да отгледа дъщеря си и че родителските права са поверени на Хазарта, тъй като имал връзки в съдебната система. 

Многократно сме чували недоволството на Диана, но този път с коментар се включи и Ицо Хазарта. За първи път си позволи да разкаже цялата семейна сага и защо дъщеря му не се вижда с майка си. 

"Истина е, че за всяко дете е изключително важен контактът и с двамата родители, затова никога не би ми хрумнало да отделя дъщеря ми от майка й. През 2006-а година Диана замина да живее в Лондон, а дъщеря ми Ади – на 2 години към този момент, остана да живее с мен, и така до ден днешен. Никога не съм я спирал да се вижда с майка си – ходила е десетки пъти при нея в Англия, както и в България. Има няколко факта, които Диана пропуска при всяко свое интервю – те са и основната причина за сегашната ситуация", пише изпълнителят на "Гладен". 

И допълва: "През 2013 година Диана каза на дъщеря ми, че е обидена, задето не иска да се премести при нея в Англия, след което спря да се обажда. 4 години. Да, цифрата не е сгрешена. Това продължи 4 (четири) години – време, в което и аз, и Ади правехме многократни опити да се свържем с нея, но без успех. За 4 години единственото съобщение, което Ади получи от нея, беше „Ти си много проста, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих“.

Принудих се да заведа дело, защото 4 години не можехме да идем нито в Гърция, нито където и да било извън страната – нямахме декларация от майката. Две години детето и аз бяхме разпитвани от съдии, полицаи, психолози и социални работници. Накрая получихме решение на съда, което показваме на границата всеки път.

Моля хората, които са възмутени от мен, да прочетат внимателно следните редове.

Десетки пъти съм писал на Диана с молба да се обади, за да й помогна да възстанови връзката си с Ади. Нейният отговор са интервюта. Не съм ги коментирал, понеже вярвам, че такива теми са лични и мястото им не е в социални мрежи или медии. Проблемът не е, че някой ще ме напсува или обиди в коментар. Проблемът е, че детето ми седма година е влачено по съдилища, психолози и социални работници, където всеки път се налага да обяснява едно и също – не, баща ми не ми забранява да виждам майка ми, просто тя години наред не ме потърси, а сега води дела срещу държавата и срещу баща ми, вместо да се обади и да се извини за всичко, което сътвори.

Благодарен съм на Диана за това, че е родила нашето дете. Смятам, че уважението към нея изисква да не коментирам действията й, както и нея самата. Моля авторите на подобни статии да имат милост към детето ми, а ако е възможно – и към фактите", заяви Хазарта, с което внесе яснота по наболелия семеен въпрос с дъщеря му и бившата./show.blitz.bg

 

Коментирай

Кочо

Кочо 14.05.2021 9:24

Кратко, точно и ясно.

Лорднекор

Лорднекор 14.05.2021 9:44

Хората като Хазарта са на свършване, света си отива...

Мето

Мето 14.05.2021 14:51

Браво !Достойна мъжка и родителска постъпка!

дядо стефчо

дядо стефчо 14.05.2021 20:19

В Лондон Дидето е опукала много бело и черно, но вече е пролапсирана и не е вървежна.

Анна

Анна 15.05.2021 11:09

Е, ако на някого и сега не му е станало ясно ... Браво на Ицо - достоен човек и отговорен баща!

Абе

Абе 16.05.2021 8:48

Сега вече и на мене ми стана ясно! Дейба и долната корва дейба!

ricky

ricky 23.05.2021 19:51

perfekten.bravooooo!!!!!

!!!

!!! 24.05.2021 20:33

Грозна е и явно като човек е боклук, защо ли се е хванал с нея...!?!? Сега се обяснява, е, няма нужда, да е мислил