Азис и Катето Евро се скараха и той взе, че я прецака!

Азис и Катето Евро се скараха и той взе, че я прецака!

Вечната дружба между фолкизпълнителя Азис и актрисата Катето Евро е на път да остане в миналото.

Костинбродския славей се фръцна на дружката си по време на представянето на книгата й „Катерина Евро и още нещо“ и дори отказа да се качи да чете, въпреки че предварително бе заложен в програмата, пише "Телеграф". 

Жестока драма разделя Катето Евро от баща й!

Запознати твърдят, че Азис се засегнал от майтапчийската реплика на Катето: „Само аз мога да направя така, че Азис да чете книга пред Гого Лозанов“, с типичното си чувство за хумор се изцепила Катето, което обаче вбесило певеца и той демонстративно се врътнал и напуснал събитието, без да прочете и ред от книгата на актрисата. 

Обезобразиха Катето Евро! Актрисата остана без гърда (СНИМКИ)

Самата тя останала втрещена от поведението на певеца и няколко пъти след това опитала да се свърже с него, за да се извини, ако го е засегнала, но той не отговарял на повикванията.

Не е ясно дали все пак Катето е успяла да поиска прошка от Азис, но близки и до двамата са на мнение, че става въпрос за временна свада и двамата ще продължат да бъдат приятели./show.blitz.bg

Коментирай

dodi74

dodi74 20.04.2019 14:50

Просто е, мангала не може да чете! Най - голямото нещастие - циганин - гей!

taka e

taka e 22.04.2019 17:43

баща ми имаше гъбички по краката ,направо му бяха разядени от 10 години и нищо не помагаше ,тогава от Германия му поръчахме този мехлем,това го спаси,премахна ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe https://bit.ly/2Y86LDe