Жестока драма разделя Катето Евро от баща й!

Жестока драма разделя Катето Евро от баща й!

Независимо че сме свикнали да я виждаме усмихната и закачлива, Катето Евро крие много драматични ситуации в душата си. И може би най-жестоката е раздялата й с баща й преди години, която няма да забрави никога.

Когато е само на 5 годинки на бъдещата актриса й се налага да преживее истински кошмар. Семейството й се разбива пред очите й, но принудително, а не по желание на родителите й.

Обезобразиха Катето Евро! Актрисата остана без гърда! (СНИМКА)

"Живеехме в Корча, Албания, откъдето е родом моя баща. Майка ми обаче, се е връщала в България, където е родила мен и брат ми, а след това пак се е връщала в Албания, за да е при мъжа си. Не щеш ли обаче, през ’61-ва решава да ни доведе отново в България, за да ни видят бабите и дядовците и точно тогава затварят границите. Албания се скарва със Съветския съюз и затваря границите си за всички социалистически тогава държави. Така майка ми остава в България, а баща ми – в Албания. И повече никога не се събираме", разказва с много болка актрисата, а тази история е една от многото, които тя описва в автобиографичната си книга "Катерина Евро... и още нещо", чиято премиера направи преди дни.

"За мен тези спомени са много тежки, защото аз си спомням всичко това, въпреки че бях едва на 5 години. Спомням си колко много тъгувах за баща си, колко исках да съм с него. И все съм пяла една албанска песничка, седнала на стълбите и гледаща към небето, за да видя дали татко ще дойде да ме вземе с един самолет. Никога не се видяхме повече в живота. Границите бяха затворени, а и писмата не достигаха до него – нито пък неговите до нас. Той се е опитвал да бяга през Италия, но са го хванали. И нашето семейство не е единственото разделено семейство. Такова беше международното положение тогава", добавя още тя./show.blitz.bg

Коментирай

mami

mami 13.04.2019 22:01

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe