Антония Петрова-Батинкова разкри какво го чака Кубрат Пулев заради скандалната целувка!

Антония Петрова-Батинкова разкри какво го чака Кубрат Пулев заради скандалната целувка!

Добре известно е, че Антония Петрова-Батинкова е юрист по образование и освен по теми, свързани с модата и красотата, тя се изказва адекватно и по правни въпроси. В такъв се превръща и случаят със скандала между Кубрат Пулев, хитрата американска репортерка и скандалната им целувка, който вече пореден ден взривява публичното пространство.

За разлика от родните закони обаче, американските са далеч по-действащи и поне два пъти по-строги.

„Нашето право е много различно от американското. Там можеш да се съдиш за всичко, включително за слух и за клюка. А в този случай целувката е и документирана, наистина репортерката може да претендира. В България, ако беше, това никога нямаше да се случи”, потвърждава това и Антония Петрова, която отлично познава не само вкуса, но и развоя на слуховете по свой адрес през годините досега. И точно затова е наясно, че това да съдиш някого в България и в Щатите, са две различни ситуации, които дори нямат привидни прилики.

„В Америка за сексуален тормоз може да съдиш всеки, а пък ако имаш и документално доказателство, черно на бяло, в случая както е запис, наистина е възможно това да се случи и съответно тази дама да се облагодетелства. Това е едното. Другото е да не забравяме, че това се случва в Калифорния, където всеки иска да бъде известен и е готов на всичко да бъде известен! Това, което аз виждам от видеото обаче, госпожицата не е съвсем трогната от това, че я целунаха, дори му благодари!

Синът на Антония Петрова-Батинкова с първи имен мен! Направи нещо неочаквано! (СНИМКИ)

Не виждам да е разстроена. Най-вероятно, след това адвокатите са я посъветвали, че трябва рязко да се разстрои. Доколкото разбирам от медиите, не от клюки, тя е била на афтър партито. След като е толкова дълбоко разстроена и унизена, защо е била на купона след случката?”, добави още „Мис България 2009” и „Мисис Русия 2012”.

Според Антония Джейми Суши, както е името на американската репортерка, е готова на всичко, само и само да стане известна. „..тя изглежда точно такъв тип момиче, което в момента се е покатерило на гърба на кооперацията. Дано това не му коства лиценза на човека, защото наистина няма да е много приятно. На мен лично тя не ми изглежда особено разстроена, но явно след това добре са я посъветвали, за да се облагодетелства”.

Единственото, за което красавицата не би оправдала Кубрат Пулев е факта, че преди да прави, каквото и да е, той преди всичко е трябвало да помисли за дългогодишната си приятелка Андреа. „Кубрат е обвързан мъж и по този начин не пази достойнството на Андреа, ако те са заедно. Аз нямам представа какъв им е статутът, дали са заедно или не. Според мен сега в най-неизгодна позиция от цялата ситуация е Андреа. На нейно място бих се почувствала унизена!”/show.blitz.bg

Коментирай

нсп

нсп 30.03.2019 11:01

Тая кифла взела много да ги разбира нещата,особено като ѝ дават трибуна тъпи'журналя'...Че какво и къде е учила и специализирала и работила?За чужди езици освен руски не питам.

Котаракът Еркюл

Котаракът Еркюл 30.03.2019 12:23

Ох, кой рекъл да дава акъл за ситуация, в която тя самата като че не е. Но с последното изречение се съгласявам.

ДЯДО КАРАКОЧ

ДЯДО КАРАКОЧ 30.03.2019 13:08

Ефффф.Кой знай,кой не знай седнал карти да играй.Руснаците казват в такива случаи:Поживем,увидим.

прокопи

прокопи 30.03.2019 22:00

А за половия живот на крокодилите нщо ще разкаже ли крокодила?

LAS VEGAS

LAS VEGAS 31.03.2019 16:01

TAZI E IZVESNA KATO KRALIZATA NA MINETA MOI PRIATEL E KLATURKA DALGO VREME PRAVILA I GOTEN FEDEROS

Лице

Лице 31.03.2019 17:05

ОФФФФ.....ОТКРИЛА КАЛИФОРНИЯ...ТЯ НЕ СЕ ЛИ Е МЛЯСКАЛА ОБВЪРЗАНА?КРОКОДИЛ НА КОБРА ОКО НЕ ВАДИ!КОБРАТА ЩЕ СИ ПЛАТИ И ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА БЛИЗВА СУШИ.А АФТЪР ПАРТИТО МИ СЕ ВИДЯ ПОМИЯРСКА РАБОТА!ПО МАСАТА....БОКЛУЦИ,МИЗЕРИЯ.ПО СТОЛОВЕТЕ. ..ЕВТИНИ ПОМИЯРКИ

georgi

georgi 31.03.2019 17:41

E na tova mu se vika iz4erpatelen komentar po pravni vuprosi.

Петър Илиев

Петър Илиев 31.03.2019 23:15

Изчадия е имало и ще има. Една, поредната БЪЛГАРСКА пикла, имаме ги много, се изживява като божествено херувимче. Не трябваше да харча толкова мастило за нея :-)

Eellyyy

Eellyyy 01.04.2019 8:51

Е все пак има мнение жената , което се доближава до реалността. И е права. Но трябваше да поразсъждава на поведението на Кубрат след това, и онази глупост да качва клипове, кой изобщо го посъветва да прави това или беше воден от бай ганьовски инстинкт.

опетков

опетков 01.04.2019 10:01

А коя е "красавицата", че не можах да разбера от написаното? Доколкото знам, изказалата се е известна като Тоца Крокодила. Виждам, че на снимката е имало яко кърпене и фотошоп, но устата малко са и я изкривили.

Бай Кольо

Бай Кольо 18.04.2019 8:24

При обявяване края на втората световна война,във филмите се вижда как в момент на еуфория,американските войници целуват на поразия жени и в Европа и в щатите.Как никой не се сети да ги осъди.Щеше да е много интересно. Тези отношения там,са толкова изопачени и деформирани,че приличат на гротеска.

Бай Кольо

Бай Кольо 18.04.2019 8:28

При обявяване края на втората световна война,във филмите се вижда как в момент на еуфория,американските войници целуват на поразия жени и в Европа и в щатите.Как никой не се сети да ги осъди.Щеше да е много интересно. Тези отношения там,са толкова изопачени и деформирани,че приличат на гротеска.