logo

Анита Мейзер побесня и захапа актуалната "Мисис България" СНИМКИ

Анита Мейзер побесня и захапа актуалната "Мисис България" СНИМКИ

Анита Мейзер за пореден път попадна под светлините на прожекторите, където явно много обича да бъде, независимо по какъв повод, а при нея те почти винаги са обвързани със скандал.

И този път е така! Тя се разгневи жестоко заради конкурса "Мисис България", който наскоро излъчи и актуалната си победителка - Моника Минкова от Враца. Мейзер подложи на съмнение стойността на короната у нас заради неправилно изписване на лентите на победителките.

Няма да повярвате какво направи за пари Анита Мейзер след затвора СНИМКА

Според Мейзер тя е единствената, която има правата над "Мисис Свят" и само тя може да отведе нашенка на сцената на световния конкурс, а правата са й предоставени от покойния Дейвид Мармел, основал големия конкурс за омъжени красавици преди 45 години.

Потрес! Анита Мейзер излезе от затвора и вече е с нов скандален ход за милиони! СНИМКИ

"Не печатайте ленти "Мисис България Свят". Това го няма никъде другаде освен в България", пише Анита в социалните мрежи, където предизвика бурни дебати. Мейзер призова организаторката на състезанието в България Меги Савова да изгладят разногласията, които имали преди години отново по въпроса с правата на конкурса, и отново да работят заедно.

Засега обаче, Меги Савова не е дала зелена светлина за подобно нещо и по всичко изглежда, че няма никакво намерение да работи с Анита Мейзер, с която и преди години имаше словесни търкания.

Шок! Анита Мейзер призна, че е... поръчана! СНИМКИ

Припомняме, че преди броени дни короната на "Мисис България Свят" спечели Моника Минкова от Враца, която е майка на две деца, след което моментално бе атакувана от недоброжелатели заради козметичните корекции по себе си./show.blitz.bg

Коментирай

Прокурор

Прокурор 07.11.2020 12:47

Тая грозотия плаши хората. Оттърва затвора. Не я показвате повече.

iv_pe

iv_pe 07.11.2020 14:18

погледнете горната и долната снимка . Пазлика от земята до небето . В едната /новата/ има сексапил в другата .... травестит от Централна гара.

Лея13

Лея13 07.11.2020 15:23

Как е възможно подобно неопределено същество да е било избирано за красавица в конкурс!?То само като го погледнеш и веднага решаваш, че е мъж на средна възраст от махалата:)И то доста грозен мъж!

фози

фози 07.11.2020 15:54

blitz,си пишат ,и чакат коментари от балъците,просто ги игнорирайте.

K0r0

K0r0 07.11.2020 20:41

АЙШЕ, АЙШЕ, КАКВА АНИТА Е ТАЗИ?! МЪЛЧИ МА АЙШО, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ!!!!

йулиа

йулиа 07.11.2020 21:31

крокодил

Мария

Мария 07.11.2020 21:33

Моля това плашило да се покрие някъде .. каква мис какви 5 лева тя мис Махала е класи от горе. чучело

Изненадан

Изненадан 08.11.2020 17:02

Това цигане Анита е толкова страшно,че конкурира баба Яга...