logo

Потрес! Анита Мейзер излезе от затвора и вече е с нов скандален ход за милиони! СНИМКИ

Потрес! Анита Мейзер излезе от затвора и вече е с нов скандален ход за милиони! СНИМКИ

Докато Анита Мейзер се радва щедро на свободата си в Лас Вегас, майката на убития от нея Николай Димов още не е получила присъдената й от съда кръвнина в размер на 100 000 лева.

Мургавата секс бомба излежа голяма част от присъдата си в Сливенския затвор, след което подпали с 200 към страната на неограничените възможности. И поне засега провокативната брюнетка не дава вид, че се интересува от обезщетението, което дължи на роднините на убития си приятел.

Шок! Анита Мейзер призна, че е... поръчана! СНИМКИ

Припомняме, че скандалната силиконка бе наказана на втора инстанция с 3 години затвор за това, че в нощта на 14 срещу 15 август 2016 г. е затегнала две свински опашки около врата на мъжа си.

Според обвинението смъртта му е била причинена по непредпазливост, а гражданският иск срещу Мейзер от майката на Николай Петранка бе за 150 000 лв. Анита обаче многократно я молила по телефона да го оттегли. В крайна сметка съдът отсъди 100 000 лв. кръвнина за родителката.

Анита Мейзер направи бомбастични разкрития!

Оказа се, че  Анита предвидливо е прехвърлила цялото си имущество на дъщеря си Джулия още преди фаталния 14 август. Така майката на удушения със свински опашки Николай не може да направи запор и да изиска по съдебен път получаването на сумата. Овдовялата Мейзер откровено призна, че е направила врътката с недвижимото си имущество.

"Нямам пари, нямам имоти. Аз нямам нищо на мое име. Всичко е на дъщеря ми. Имам едно единствено дете и съм ги приписала срещу гледане", сподели наскоро в телевизионно интервю Мейзер. "Чувала съм, че тялото трябва да се изнесе навън, за да излезе по-бързо духа от него", скандализира Мейзер в ефи и добави, че не се страхува от духа на убития си мъж, тъй като го обичала и знаела, че и той я обича.

Бомба! Анита Мейзер с нов мъж в Щатите!

Двамата се оженили на Хаваите, но нямали сключен брак у нас. Преди години силиконката спечелила цяло състояние от американската лотария, но предпочела да запази в тайна удара си, тъй като се страхувала от рекет, пише "Уикенд".

Мейзер няма никакво намерение и скоро да се връща в родната България, защото тук се чувствала "като в ада". "Аз мишка не мога да убия... камо ли човек", пали се бившата „Мисис България”, която се притеснявала и от близките на покойния си мъж, които непрекъснато подавали жалби и настоявали присъдата й да се преразгледа./show.blitz.bg 

Коментирай

Ниманд

Ниманд 22.06.2020 21:05

Мангалка и убиец едновременно,а сега и измамница за парите,каква комбинация!

Бай Ефенди Чакъров от Ескито

Бай Ефенди Чакъров от Ескито 23.06.2020 10:51

Бидон с лайна! Няма женски черти, прилича ми на травестит!

Ани

Ани 23.06.2020 15:05

Срам!тоя трябва да е в лудницата или старчески дом!

Ани

Ани 23.06.2020 15:07

И новия мъж ще го последва същата съдба от тая извратена бабичка

Вили

Вили 23.06.2020 15:43

Как я пуснаха през граница , след като има задължения? Как може да въвеждат правила само частично?! За неплатени дребни глоби- не допускане да преминеш граница ( с автобус или кола) , но си отпрашваш със самолет...