Андреа заплашва Диона: Ще ти счупя главата, обещавам! СКРИЙНШОТ на тайни чатове

Андреа заплашва Диона: Ще ти счупя главата, обещавам! СКРИЙНШОТ на тайни чатове

Русата фолк фурия Андреа за пореден път си показа змийския език и скочи срещу своя колежка по най-вулгарния начин, заплашвайки я, че ще й счупи главата. 

Този път Диона се оказа "черната овца" в очите на бившата на Кубрат Пулев, която все по-често си позволява да заплашва и да се държи неадекватно, с което губи и малко останалите си почитатели. 

В основата на скандала между двете певици е озвучителят на Андреа. Диона разбрала, че вече не работи с колежката й и решила да го потърси за съвместна работа. Това достигнало до ушите на бившата Пулевица и решила да си разчисти сметките с Диона.

Блондинката веднага написала на колежката си, че не й е приятно да се занимава с нейния озвучител. Диона пък й обяснява, че си търси човек за работа и след като разбрала, че не работят заедно, решила да го покани. Но това не спира Андреа да прекрачи всякакви колегиални отношения и да реши да заплашва Диона. "Следващият път ще ти счупя главата", заканва й се тя. 

Диона не й остана длъжна и заяви, че "ще си намеря озвучител, но твоят ще стои без работа с теб". С тези думи смачка и самочувствието на певицата, която от водещо име в попфолка се превърна в никому търсена певица с много нисък хонорар и все пак без участия. 

Колежки на Андреа шушукат, че въпросният озвучител не е съвсем безразличен на Андреа и освен колеги от години са и нещо повече. Това обяснява ревностната реакция на Андреа и защо не иска да го пусне да работи с други./show.blitz.bg

 

Коментирай

дядо стефчо

дядо стефчо 29.06.2022 12:05

андрейчето е само за ебня.