logo

Актьорът Георги Стайков със скандално разкритие след изгонването си от санаториум в Бургас

Актьорът Георги Стайков със скандално разкритие след изгонването си от санаториум в Бургас

Болният от множествена склероза актьор Георги Стайков се забърка в шумен скандал, след като разкри, че е бил изгонен от специализирана болница за рехабилитация в Бургас.

На първия ден от престоя си за лечение той пристигнал сутринта рано с такси, настанил се в стаята си, минал през доктор и в 11 часа трябвало да го види и главната сестра.

"Бях пред кабинета й, тя започна да пише разни работи и ме упъти къде е кабинетът по физиотерапия. Докато се придвижа до този кабинет, ми отне време. Като пристигнах с 10 минути закъснение, сестрата ми каза, че съм се забавил и ще ми направи процедурата когато тя прецени. Обясних й, че изобщо няма да правя физиотерапия в този ден и тръгнах да пуша.

Тогава се появи шефът на санаториума доктор Кирил Младенов, който ми заяви, че в неговото лечебно заведение всичко е по график и си има правила. Обясних му човешки причината за закъснението си - движа се с патерици и за пръв път съм в този санаториум, след което той ми каза, че не съм се държал добре със сестрата и трябва да напусна", разказва Стайков пред "Галерия". 

След което се появила главната сестра и с груб тон му заявила, че трябва да напише молба, с която да й се извини. Той отказал и обявил, че ще си тръгне и решил да уведоми лично министъра на здравеопазването Костадин Ангелов какво се случва в балнеосанаториума.

Секретарката го уведомила след направената проверка, че те не отговарят за лечебното заведение, което не било към община Бургас. И за момента не е ясно кой отговаря на него и къде актьорът може да се оплаче. 

Версията на медицинската сестра, която отказва да застане с името си зад думите си, е, че актьорът се държал безобразно още с пристигането си, викал и псувал персонала, прередил е и 10-на възрастни хора, за да му оправят документите. Понечил да удари и една от сестрите с патерицата си./show.blitz.bg

Коментирай

Андрей Пеев

Андрей Пеев 22.10.2020 16:20

Господин Стайков защо е спестил информацията за другите си заболявания - психичното разстройство и алкохолната зависимост??? Такъв човек трябва да влиза в лечебно заведение ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с придружител!!!

Митака

Митака 22.10.2020 19:18

Голям актьор! Че колко е висок или голям на кила? Чиста вода не напита! Гонен отвсякъде, преди от хотел "Хемус" сега от санаториум. Сигурно има защо.

А камери

А камери 23.10.2020 15:19

Я камери нещо, някъде. То видеото ще покаже ...

Докато

Докато 24.10.2020 2:31

Абсолютно нормално за България, рядко се намира качествено обслужване в случая по предназначение. Предварително трябва да се проучват лечебните заведения. А схемата за оправдания не е мръднала от 49 година.