Звезди от "София ден и нощ" под обсада след края на сериала!

Звезди от "София ден и нощ" под обсада след края на сериала!

Въпреки че преди броени дни хитовата продукция "София ден и нощ" свърши и бе излъчен финалния й епизод, реакциите за нея продължават. Голяма част от актьорите обаче, са буквално като под обсада от феновете на филма, които ежедневно им искат обяснения защо е приключил и как е възможна подобна анти бизнес логика.

И ако досега феновете бяха най-активни, вече го правят и някои от актьорите в сериала, за които дълго време се говореше, че заради свирепи договорни клаузи нямат право да коментират. Ето, че го правят!

Една от първите, която написа дълъг коментар след края на култовата поредица, бе Елена Алекси, която във филма пресъздаваше темпераментната Марина - майка на Симона.

"И така всяка приказка има своето начало и своя край. Така се случи и с нашата, но пътят е важен и онези моменти, в които се чувствахме едно семейство. И като всяко семейство имахме своите щастливи, но и тъжни емоции - бяхме усмихнати, плачехме, откривахме нови пътища, израствахме, бяхме толерантни, но и взискателни, бяхме новатори, учехме, веселихме се и пишехме своята приказка", пише тя в социалните мрежи. И продължава така:

"А историята й ще се разказва дълго, защото бяхме част от нещо новаторско, дори епично и с огромни благодарности бих искала да изкажа искреното си възхищение към целия екип който стои зад създаването на този единствен по рода си в България формат. Тези хора, които имаха смелостта, търпението и професионализма да работят с нас, да съпреживяваме заедно нашата приказка. Не беше лесно, но си заслужаваше всяка секунда и тези няколко години ще останат завинаги в сърцата ни, ще бележат душите ни и както се случва с всичко в живота, ще променят дори съдбите ни. Благодаря на всички, с които имах привилегията да работя и на провидението което ме доведе в тази продукция".

Закани и недоволство след края на "София ден и нощ"!

Освен Елена Алекси, активна в емоционалните словоизлияния бе и Елизабет Фейм или Михаела от "София ден и нощ".

"Елизабет много се различава от Михаела... Аз съм земна, здраво стъпила на земята, усмивката ми, с която не се разделям е моя запазена марка. Мишето е творческа личност, витае в облаците, често тъжна и понякога намръщенка. Аз се обличам спортно, тя артистично. Има още много разлики, но въпреки тях, аз си я заобичах, започнах да я разбирам,слях се с нея и за мен беше удоволствие да бъда вашето Мише! Благодаря за тази възможност! Завинаги този сериал ще бъде част от всички нас! Радвам се, че срещнах толкова различни хора и някои от тях днес смело мога да нарека приятели!", пише Елизабет в личния си профил в социалната мрежа, предизвиквайки вълна от коментари.

Звезда от "София ден и нощ" нагорещи мрежата! (СНИМКИ)

Не по-малко активни са и голяма част от останалите актьори в сериала, на които напоследък много често им искат обяснения защо го няма вече филма и... кога се връща./show.blitz.bg

Коментирай