Звезда от "Игри на волята" си коригира носа СНИМКА

Звезда от "Игри на волята" си коригира носа СНИМКА

Най-крехката участничка от първи сезон на "Игри на волята" Ана-Мария се подложи на септоринопластика в елитна турска клиника, а новината съобщи самата тя в профила си в социалните мрежи.

Ана-Мария бе единствената жена, която стигна до финалната четворка по време на първи сезон на играта, с което определено завъртя интереса около себе си. Феновете й и досега се вълнуват от онова, което се случва в живота й. Но причината да легне под ножа съвсем не е естетическа, както мнозина си помислиха.

Звезда от "Игри на волята" с интересно разкритие за... СНИМКА

Як хейт заля Веско от "Игри на волята", обвиниха го, че е... СНИМКИ

"Мисля, че е време да споделя с вас, че преди месец и осем дни си направих септоринопластика при доктор Емре Илхан в Истанбул. Причината да взема това решение е, че нослето ми беше счупено още преди близо двайсет години.

Имах огромни проблеми с дишането, носната ми преграда беше изкривена, поне веднъж или два пъти седмично ми течеше кръв от носа и ме болеше много особено при студено време", признава Ана-Мария. И накрая добавя с облекчение: "Сега вече дишам без никакъв проблем! Не помня от кога не ми се е запушвало нослето и също така имам много по-голямо самочувствие! Да можеш да дишаш не е “табу”, това е ЗДРАВЕ!"/show.blitz.bg 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 11.10.2021 12:44

Ох и тази "звезда''колкото МанитУ тЪпарева.Но поне беше оперна певица, а не лепачка на грозни мигли тухла четворка.

Ссссссс

Ссссссс 11.10.2021 16:29

Щом е за здраве мога само да поздравя момичето!

Виконта

Виконта 11.10.2021 20:24

Какво здраве ве, тая скумрия беше като акула в носа, едвам си затваряше паспорта, сега измисли че не можела да диша да не я разкрият, че е поредната грозна кифла с комплекси.Като и оправили дишането, защо са и отрязали носа да изглежда по-хубава, а?Айде не на нас тия, хаха.