Звезда от "Фермата" е съкрушен след жестоката трагедия с Живко от "Сървайвър"

Звезда от "Фермата" е съкрушен след жестоката трагедия с Живко от "Сървайвър"

След като вчера стана ясно, че оптикът Живко Найденов, който е един от любимците на зрителите в риалити формата "Сървайвър", е загинал след катастрофа с мотор през уикенда, не само съотборниците му в шоуто изпаднаха в шок.

Една от звездите от "Фермата" Георги Варсамов е буквално съкрушен. Във фейсбук профила си той сподели снимка, над която е написал: "Братчето... сбогом!!!"

Потвърждение за страшната вест дойде и от фейсбук профила на майка му Василиса Найденова, която написа: "Живко, твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те!". 

42-годишният Живко Найденов стана популярен извън професионалния си кръг, където са славеше като отличен оптик, именно с участието си в "Сървайвър" през 2008 г., когато се превърна и в един от любимците на зрителите.

Освен собственик на оптичен магазин в София, той се увличаше по културизма, фитнеса и моторите. Печелил е 4-то място на републиканското първенство по класически културизъм.

 От профила му в социалните мрежи става ясно, че той е бил щастлив и в личен план, а двамата с приятелката му често са пътували на различни кътчета из страната с мотор./show.blitz.bg