logo

Звезда от "Дяволското гърло” направи нещо много невероятно и неочаквано за...

Звезда от "Дяволското гърло” направи нещо много невероятно и неочаквано за...

Една от най-запомнящите се звезди от "Дяволското гърло" и "Господин Х и морето" Стоян Радев направи нещо наистина невероятно. Талантливият актьор, чийто пронизващи сини очи приковаха зрителите, се оказа с огромно сърце.

Освен че е талантлив актьор, Радев, който нашумя като ексцентричният мафиотски бос в „Господин Х и морето” и странният  полицай Краси Каров в кримката „Дяволското гърло”, показа нагледно колко безгранична може да бъде човешката доброта.

Въпреки че има биологично дете, звездата на варненския театър и съпругата му – артистичният директор на варненския театър Веселина Михалкова, са осиновили още едно дете, пише "Уикенд".

Владо Карамазов пръсна хонорара от "Дяволското гърло" за...

Синът на артистичното семейство Лъчезар бил на 12 години, когато взели решението да променят живота на някое изоставено дете. Веселина и Стоян мечтаели да имат голямо семейство с поне една дъщеря, но опитите им да се сдобият с още едно дете, ударили на камък. Така те решили да осиновят хлапе.

Заедно с Веселина отишли в дом „Майка и дете” и сред многото малчугани погледът и на двамата бил прикован от лъчезарно тъмнокосо и тъмнооко момиченце. 

„В една градина с много, много деца намерихме нашата малка принцеса", разказва с умиление актьорът с хипнотизиращи сини очи.

Жесток удар за семейството на Калин Сърменов заради звезда от "Дяволското гърло"!

Така, без да имат каквито и да е претенции за произхода или цвета на кожата на детето, Стоян и жена му станали родители на малката Малина. За разлика от брат си, който първоначално учел сценография, а след това започнал да рисува комикси, Малина се отличавала от роднините си и няма никакво желание да се занимава с актьорство, а със спорт.

От няколко години тренирала лека атлетика и вече се явявала на състезания, на които се представяла изключително успешно. Малина вече имала в колекцията си куп медали от спортни турнири, но се налагало татко й често да озаптява амбициите й, че не всичко трябва да е на всяка цена, твърди още седмичникът./show.blitz.bg

Коментирай

milla

milla 28.05.2019 20:01

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq