Жесток удар по Гала! Лице от "На кафе" влезе във "Фермата" СНИМКА

Жесток удар по Гала! Лице от "На кафе" влезе във "Фермата" СНИМКА

Изненадващ участник се появи сред жените във „Фермата“. Деси, която се представя като журналист, всъщност е позната от екрана в конкурентно предаване “На кафе“, където се представяше като българската Ким Кардашиян въпреки присмеха на зрителите.

Тя веднага бе разпозната от фенове на „Фермата“, които не бяха във възторг от появата й. „Къде ли не се набута и все неприятна!“, пише зрител, а друг го допълва: "Тази искаше да прилича на Кардашиян, правеше си операции, че да заприлича на нея и си търси богат (задължително) мъж и все не и се получавало и не знаела къде е проблема.... Явно е решила да пробва в поредното предаване, че дано някой чичко паричко..“ „Оставаше само Гала да влезе във Фермата и всичко щеше да е топ!“, шегуват се други, но всички са сигурни, че Деси няма да издържи дълго в предаването, пише "Хотнюз".

Фенове на „Фермата“ са категорични, че тя ще издържи най-много две седмици. От визитката й става ясно, че тя е и пътешественик и защитник на животните. Тя има за цел да направи убежище за диви животни в България и Южна Африка и да се бори срещу трофейния лов на незащитените видове. „Аз винаги казвам нещата такива, каквито са. Знам, че през следващите 3 месеца ще провокирам във Фермата. Едни ще ме харесат, други ще ми се дразнят.“/show.blitz.bg
 

Коментирай

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 14.09.2021 15:15

О, БАБИНАТА, ТАМ НЯМА ДА ИЗКАРАШ ДЪЛГО БЕЗ НЯКОЙ ДА ТЕ ЧАЛАСТРИ. ТАМ ВСИЧКИТЕ СА МНОГО, МНОГО ПРЕДИ ТЕБ И НЯМА ДА ТИ ДОЙДЕ РЕД, А ТИ СИ СЪРБОКОЖАВА ТА НЕ СЕ ТРАЕ.

Зрител

Зрител 14.09.2021 17:33

Много искам Гала да влезне във Фермата ! Да ,искам .

nova

nova 14.09.2021 21:45

Т.н. Гала е толкова алчна, че за пари е способна да се изсере на живо по телевизията.

Кпсс

Кпсс 15.09.2021 21:24

Тая е урод

Шефката й Гола е много

Шефката й Гола е много 15.09.2021 22:52

фуклива, но и мръсна! Като си спомня директното предаване от апартамента й и мръсната тоалетна...

Цоцолана

Цоцолана 19.09.2021 15:32

Щом е била при Гала, значи не е читава. Там свестни хора няма. Начело с Гала!