Жените във "Фермата" шокираха: Майчинството е ад! СНИМКИ

Жените във "Фермата" шокираха: Майчинството е ад! СНИМКИ

Отглеждането на деца е колкото радост, толкова и тежко изпитание, но малко жени го признават. Две от участничките в риалитито "Фермата" обаче чистосърдечно споделиха, че майчинството тотално е разбило нервите им и е изцедило силите им.

Първа в откровение изпадна Елена, която е финансов анализатор и има две деца.

Ето коя е най-мразената жена във "Фермата" СНИМКА

"Бях по-майчинство над 4 години и това беше най-трудният период в живота ми. Очаквах, че ще съм перфектна, но постоянно се съмнявах в себе си. Децата ми бяха на една и три години, когато се обадих на мъжа ми и му казах: "Прибирай се! Вече не издържам! До гуша ми дойде от този живот, готова съм да се хвърля!", призна претендентката за стоте хиляди лева, докато се топлеше на огъня в стопанството в компанията на домакинята Аксения.

Впечатлена от четността на Елена, красавицата от Поморие и майка на две деца също си изля душата.

Ще има ли доене с хепиенд във "Фермата"? СНИМКИ 18+

"Влязох във фермата в най-тежкия период от майчинството ми. Мислех, че ако дойда тук, ще се спася от тежкото ежедневие и ще имам време за себе си. Нямах търпение да оставя мъжа ми и децата, и да помисля за себе си. Исках да се отърва от трима души, но във "Фермата", откакто съм ратай, се оказа, че трябва да мисля за още 11 съотборници", оплака се Аксения на Елена, която вече разпознава като сродна душа./show.blitz.bg

 

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 22.09.2022 9:29

Само те са раждали на тоя свят, и имат деца.

абе,

абе, 22.09.2022 10:46

Лигли, прабабите ни са раждали по 5/6 и повече деца и са работили по нивите и у дома. Сега някои такива като тези превръщат най-свещеното за жената-майчиството в бреме.Ами да не са раждали като нямат готовност за всеотдайност.

дидо

дидо 23.09.2022 0:37

мама им и курваляци некадърни

край

край 23.09.2022 8:01

Не щат жените на консумативното общество да раждат и гледат деца.