Зелен бутон в "България търси талант" и четири пъти "Да" за група "Фантазия"

Зелен бутон в "България търси талант" и четири пъти "Да" за група "Фантазия"

Нещо невиждано се случи на сцената на "България търси талант". Пред журито застана известната група "Фантазия" и накара Славена Вътова, Катето Евро, Любен Дилов и Ицо Хазарта да вземат тежко решение, което е отвъд техните вкусове и предпочитания. 

Освен брилянтни музиканти, групата се слави и с отлично сценично поведение. На сцената те донесоха зелен бутон и дадоха ясна задача на журито, които в началото подходиха с недоверие, но след това не спряха да натискат и гледат с интерес случващото се. 

Зеленият бутон се оказа част от добре измислен и изпълнен със страхотно настроение номер, а чрез натискането на въпросния бутон журито на предаването определяха стила на музика на група "Фантазия".

Златните момчета от Групата на народа пречупиха през призмата на музиката едни от най-обичаните и известни музикални творби, а Катерина Евро, Славена Вътова, Ицо Хазарта и Любен Дилов-син останаха очаровани.

"Вдигате настроението веднага!" - категоричен бе рап изпълнителят Ицо Хазарта, който по принцип не си пада по такъв стил музика. "Фантазия" си тръгнаха от сцената на "България търси талант" доволни и щастливи, тъй като си спечелиха четири пъти ДА, а с какво ще изненадат журито и зрителите в следващата си изява, можем само да гадаем./show.blitz.bg

Коментирай

Анонимен

Анонимен 31.03.2021 17:01

Страхотно. ( дано не ми лъжете пак )

Любо

Любо 03.04.2021 21:47

Заслужават момчетата,уникални таланти свирят всякаква музика...