Заляха Валерия от "Ергенът" с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще...

Заляха Валерия от "Ергенът" с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще...

Голямата победителка от последния сезон на "Ергенът" Валерия Георгиева не издържа на натиска и напрежението и направи култово признание за личния и професионалния си живот.

"Тъй като интересът към мен и личния ми живот след предаването стана много голям, както и към това какви са заниманията ми извън каузата, реших да ви запозная отблизо с всичко, заяви моделката в социалните мрежи, след като понесе мощна вълна от критика в последно време. 

Валерия от "Ергенът" облече булчинска рокля, жени ли се за Евгени?! СНИМКИ

Защитничката на животни е една от най-обсъжданите участнички в "Ергенът" още преди дори да е спечелила формата и сърцето на Евгени Генчев. А след края на шоуто интереса към нея не само, че не е стихнал, но дори и набира с пълна сила.

"Тъй като интересът към мен и личния ми живот след предаването стана много голям, както и към това какви са заниманията ми извън каузата, реших да ви запозная отблизо с всичко, затова съм ви подготвила нещо! Очаквайте съвсем скоро!", загатна за намеренията си брюнетката, но още не издава какво точно има предвид.

Валерия от "Ергенът" влезе в чалгата, но получи ужасни обиди и със сигурност ще съжалява ВИДЕО

Не се знае също и дали Евгени Генчев, с когото продължават да се водят двойка, поне засега, участва във въпросния проект. Да не би да се окаже, че "проекта" и всъщност сватбата им, предстои да разберем съвсем скоро./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 26.08.2023 12:04

Никой не го интересуват бившите участници в някакво риалити,освен 3/4 злобни женчета които им драскат глупотии в профилите и още толкова от форума на Бг.мама''Ергенът''които нямат собствен живот и се бъркат я чуждия.

Работническо дело

Работническо дело 26.08.2023 13:03

бялата циганка на балканите !

ами

ами 26.08.2023 15:02

директно в гъзъ и после фостата!

двььь

двььь 26.08.2023 18:04

С кое куче живее и ще се женят ли скоро?

вьь

вьь 26.08.2023 18:05

С коя порода куче се прави най-добър секс?

Лелеее

Лелеее 26.08.2023 20:11

Тук само простаци пишат….бедни сигани и грозни бълхари…злобари