Валерия от "Ергенът" влезе в чалгата, но получи ужасни обиди и със сигурност ще съжалява ВИДЕО

Валерия от "Ергенът" влезе в чалгата, но получи ужасни обиди и със сигурност ще съжалява ВИДЕО

"Не знам за вас, но аз чакам с нетърпение." С това признание победителката в "Ергенът" Валерия Георгиева съобщи за участието си в новия клип на попфолк певеца Илиян.

Любителката на кучета, която всъщност е модел, за сефте влиза в лекия жанр, а това доста вбеси почитателите й. Беквокалите в парчето пее Анелия, а феновете на Илиян са във възторг за разлика от тези на плевенчанката.

В клипа към любовната песен с типичните ориентални извивки и маанета "Черна рокля" участват само певецът, който отдавна не сред най-актуалните в чалгата и моделката. Въпреки семплотата си видеото за броени часове обиколи мрежите и събра десетки хиляди гледания. На някои от кадрите Валерия е в черна рокля, която дава и заглавието на фолк парчето, Илиян е бос, но пък в бяло, пише "Хотнюз". 

 

"Пуснете си "Черна рокля" на Илиян", прикани феновете си хубавицата, а почитателите отвърнаха с :"Във всички клипове и снимки един и същи телешки поглед" и "Ще повърна".

Други обаче одобряват решението на победителката да влезе в чалгата, въпреки че любимият й Евгени е класически пианист и тя би трябвало вече да има вкус към стойностната музика. "Готина е... Истински модел, естествена.... А не като другите с ботокс и надут устни... По-добре поглед на теленце, отколкото маймунски гъз!", хвалят Валерия фенки. "Готино се е получило", твърдят други./show.blitz.bg

 

Коментирай

Белла

Белла 07.08.2023 11:17

Невероятна простотия. Чалгарин и кучкарка.

Чукундер

Чукундер 07.08.2023 18:35

Не знам иЛИАН ли ми е по сърце или тая тъпа питга?

Пламбо

Пламбо 08.08.2023 20:53

Много статична, безизразна, без никаква емоция стои Валерия като пън. Вярно е, че има естествена красота, но нещо й липсва, няма чар, няма женска привлекателност, не е секси, а излъчва само една празна студенина.

Вили

Вили 09.08.2023 8:22

съжалявам за грубия израз, ама пълнаааа помия - повръщам и се мия