Владо Михайлов изправи на нокти Маги Халваджиян, призна, че в "Маскираният певец" е щял да... ВИДЕО

Владо Михайлов изправи на нокти Маги Халваджиян, призна, че в "Маскираният певец" е щял да... ВИДЕО

Маските в "Маскираният певец" падат една по една, а с тях от време на време се разкриват и някои покъртителни подробности от онова, което остава докрай скрито за зрителите.

Поредната разкрита звезда - актьорът Владо Михайлов, който беше с маската на Самураят, разкри през какво е преминал по време на изпълнението си на сцената, което със сигурност е изправило косите на продуцента Маги Халваджиян.

Новината на БЛИЦ се потвърди! Ето кой беше Камъкът в "Маскираният певец" СНИМКИ

"Беше ми много несвойствено от една страна, обаче много ми хареса да участвам в "Маскираният певец". Точно такова нещо не ми се беше случвало. Разбира се, в театъра и в киното сме свикнали с костюмите и да влизаме в роли. Опитах се да направя образ, който да не може да бъде разпознат, или поне не веднага. До края не ме разкриха и беше много забавно за мен, защото имам честта да познавам всички от панела. Геро ми е приятел и стоях до него всяка вечер по време на лайфовете.

Дивна след "Маскираният певец": Пях за дядо, който си отиде от ковид! ВИДЕО

Виждах го как от време на време ме оглежда, за да се опита да ме разпознае. В предаването се взимат всички мерки за това участниците да са напълно скрити през цялото време. Минимален брой хора да знаят кой стоят зад маските.

Измислих си да пея в един висок регистър, където гласът ми звучи по-тънък и да не се разпознава. Малко се измъчих с тази работа", разказа Михайлов в ефира на Нова телевизия. И накрая разкри:

"По време на последното изпълнение на Самурят – парчето Higher Power на Coldplay щях да припадна и на репетицията, и по време на изпълнението заради хипервентилацията. Не е толкова лесно да скачаш и да дишаш в костюма. Никога не знаеш кога ще отпаднеш, зрителите гласуват по тяхна логика и пристрастия, а вотът е съвсем реален"./show.blitz.bg

Коментирай

Геновева

Геновева 29.11.2021 15:10

Заради злобното отношение на властите в РСМ към българите трябва да прекратят дипломатическите отношения с тази измислена държава. Никаква Европа за тях нека страдат от акъла си. На македонското правителство не трябва да се вярва. Защото е равносилно да да се вярва че крокодил ще стане вегетарианец.

Браво!

Браво! 29.11.2021 16:12

Уникален! Където и да се появи е уникален! Перфектна игра!