Вили не издържа, ето защо шеф Ангелов даде 100-те бона на Станислав в "Хелс Китчън"

Вили не издържа, ето защо шеф Ангелов даде 100-те бона на Станислав в "Хелс Китчън"

 

Големият победител в "Хелс Китчън" е мускулестият сладкар от Перник Станислав Иванов, който заслужено грабна голямата награда от 100 000 лв.

Пред очите на най-близките си хора и най-вече пред тези на шеф Ангелов, той извървя сериозен път в стремежа си да се докаже като топ готвач, не само като добър сладкар. В лицето на Виолета обаче, той срещна напълно равностоен противник. Затова и за мнозина е любопитно защо шеф Ангелов се спря точно на Станислав.

Големият победител в "Хелс Китчън" Станислав се жени това лято и ще... СНИМКИ

Все пак Виолета бе изключителен играч и страхотен готвач и също напълно заслужаваше победата, тъй като в нито един момент не се пречупи пред трудностите, показа знания, умения, любов към професията.

Станислав от "Хелс Китчън" вдига сватба с гримьорка ВИДЕО

А накрая не успя да скрие разочарованието, нито сълзите си.

"Виолета е професионален готвач, а Станислав е сладкар, който благодарение на предаването придоби доста умения и креативност. Освен това притежава харизма, лидерски качества и неподправена сърдечност", така си обяснява един от зрителите развоя на финала в шоуто.

"Това ни показаха сценаристите и още от средата на предаването беше ясно, че той ще е победителят", пък директно казва друг.

"Мисля, че победата му е заслужена. Единственото, което не ми хареса в този сезон е, че остави Кристиян на финалите, имаше по-достойни от него…", не пести коментара си и трети зрител./show.blitz.bg

Коментирай

Жоро

Жоро 23.05.2023 14:44

СУПЕР Е СТАНИСЛАВ.

Крис

Крис 23.05.2023 15:27

Аз си бях за Статислав, може би Вили беше доста еднотипна с горска пътечка, но наистина на финала нямаше някакво логично състезание, а само едноличното- Станислав на шефа...

валери

валери 23.05.2023 20:23

предизвестен край,нагласа

А истината

А истината 24.05.2023 3:31

Истината е, че бяха парад на бездарниците! Начело с пртежателят на НУЛА звезди Мишлен, Ангелов! Едни обикновени банички, за комплимент за гостите 3 предавания не успяха да извадят. Бездарно, противно, нелепо! Малоумната Цветомира най много приляга за приза на това "сстезание"!!

Дани

Дани 24.05.2023 9:16

Аз се чудя, какви са тези хора, които гледат, вълнуват се и бясно коментират такива пошли и нагласени предавания! Нямам думи...

Амалгама

Амалгама 24.05.2023 9:40

Състезание за наивни зрители,като го гледаш,ти се дощява да ядеш.

Лили

Лили 24.05.2023 14:41

Адмирации към шеф Ангелов! Страхотно предаване! Очаквам с нетърпение следващия сезон! А що се отнася до победителя в шоуто,Станислав е светлинни години пред Виолета! Съвсем заслужена победа! Браво!

Нели

Нели 25.05.2023 1:13

Айде започнахте,проклетници такива, Станислав си заслужи победата, спрете се!

Овчарчето калиъко

Овчарчето калиъко 25.05.2023 21:22

Този смешник Виктор р позор за занаята изкам да си покаже дипломите и кои го направи шеф пълен палячо и комплексар единствения български шеф готвач се казва шеф Жоро Иванов