Станислав от Хелс Китчън вдига сватба с гримьорка ВИДЕО

Станислав от Хелс Китчън вдига сватба с гримьорка ВИДЕО

Майстор-сладкарят Станислав Иванов, чиято звезда изгря в кулинарното шоу "Хелс Китчън", разочарова всичките си фенки с един ход. Оказа се, че съвсем скоро мускулестият мачо, който успя да предизвика фурор в Кухнята на Ада, събличайки се гол до кръста, се готви да мине под олтара с приятелката си.

Девойката се казва Божидара Мирчева и работи като професионален гримьор. През август миналата година той е паднал на коляно пред любимата си в Позитано, Италия и веднага е получил заветното "ДА" от нея. Екскурзията планирал буквално за няколко дни и в крайна сметка всичко замислено се случило точно по план.

Горещ сладкар от Перник побърка всички в "Хелс Китчън" СНИМКИ 18+

Очаква се сватбеното тържество на влюбената двойка да е през настоящата 2023-та година, като най-вероятно бъдещите младоженци ще заложат на късното лято или есента.

Наскоро в профила си в Инстаграм Божидара призна пред всички любовта си към Станислав, споделяйки с последователите си романтично видео.

Като двойка са авантюристи, обожават да пътуват, както в България, така и зад граница, а сред вече покорените дестинации, са Египет и Тайланд. От двамата обаче, повече е пътувала Божидара, а причина за това вероятно е, че в миналото е припечелвала и като модел, пише "Галерия".

Искат главата на Роксана в "Хелс Китчън" заради... СНИМКИ

Преди ямболският готвач да я срещне пък, той имал в списъка си само кратки авантюри./show.blitz.bg

Коментирай

Жана

Жана 14.04.2023 7:10

Какви фенки,какъв мачо , тоя грозен надут злобар! Най-противното лигаво момченце, само се бута да води,никой не го харесва,нито участниците нито зрителите!

Кака Мара

Кака Мара 14.04.2023 20:48

Да са живи и здрави, дано след някоя година не им влезе друг бръмбар!

Черпак

Черпак 15.04.2023 9:33

Нема лошо

Капитана

Капитана 15.04.2023 11:27

След 3 години ни сладкар ще има, ни жена!

Гост

Гост 18.04.2023 23:10

Майка,приятелка,сестра,брат.... Къде е бащата? Да не е неизвестен????????