Виктория от "Игри на волята" показа дома си и призна за първи път... ВИДЕО

Виктория от "Игри на волята" показа дома си и призна за първи път... ВИДЕО

Виктория от "Игри на волята" отвори вратите на дома си и показа какво се крие във всички негови ъгълчета. Най-силната жена в последния сезон на екстремното риалити на Нова тв изненада мнозина с признанията си.

Волейболистката, която показа завиден дух и характер по време на участието си в шоуто, отдели специално внимание на един специален кът - този, който отразява играта й в риалити формата. През цялото време с нея, независимо в кое кътче на дома си да се намира, е вярното й приятелче - кученцето Максо.

Виктория проговори за скандала с Фейгин в "Игри на волята", показа нещо любопитно СНИМКИ

"Първият път, когато влязох в този апартамент, след като го купих, изпищях и излязох. Апартаментът беше ремонтиран много отдавна, всичко беше ужасно старо и имаше нужда от основен ремонт. Тъй като жилището ми е по-мъничко, трябваше да намеря някакъв начин да си отворя пространство. Избихме едната стена и на нейно място направихме гардероб. Майсторът се хвана за главата с мен и всичко, което казах, че искам да се получи накрая", споделя Виктория./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 01.02.2023 14:03

ZE DA SMARDI OT TAQ DIARIQ AMAN !

До кravar-a отгоре

До кravar-a отгоре 01.02.2023 14:36

Ей, капут малоумен, ако те набарам знайш ли кви мазни диарии ше ти издрискам в устата проста?? Ти еба путката майна безмозъчна! Не спря да квичиш и ръсиш простотии по сайтовете!

ха ха Хо

ха ха Хо 01.02.2023 17:18

Не беше най-силната а най-бутаната от продукцията жена защото втория и баща е един от спонсорите на предаването.Абсолютен слугинаж на Калеко Алеко.

Лили

Лили 01.02.2023 17:34

Толкова противна и отблъскваща жена,не ми се гледаше предаването заради нея.

Мирилайлай

Мирилайлай 02.02.2023 8:29

Беше борбена и добър лидер в предаването.Това че не беше най добрия и комплексен играч е друг въпрос.

абе,

абе, 02.02.2023 10:43

Тази става само за глашатай......да не ти е в къщата иначе.Всички жени в този сезон бяха по-силни от нея с изключение може би само на двете с джуките/не им помня имената/ в отбора на Генчо.

тъй де

тъй де 03.02.2023 0:20

Тази беше най гадната от всичките, никога няма да се омъжи.

Работодател

Работодател 03.02.2023 18:17

По всичко личи , че е взела коженият хонорар .