Виктор Стоянов призна: Вече не съм ерген! СНИМКА

Виктор Стоянов призна: Вече не съм ерген! СНИМКА

"Ергенът" Виктор Стоянов май най-накрая откри точната жена. И тя съвсем не е от кандидатките, които се бореха за сърцето му в рамките на формата по bTV.

Явно суетата пред камера не е нещо, което стопля сърцето на най-популярния тв ерген у нас. Това става ясно и от думите на Виктор Стоянов наскоро в ефира на bTV. В "Преди обед", където тази седмица той е гост-коментатор, риалити звездата призна, че вече не е сам, а жената до него е "невероятно момиче".

Виктор Стоянов изкарва луди пари, започна да произвежда... СНИМКИ

"На този етап вече не е ерген ергенът. Пседонимът може би ще си запазя завинаги, но официално не съм ерген. Дамата, с която съм в момента, е едно невероятно момиче, което ме вдъхновява и подкрепя ежедневно. Именно това е и една от основните причини аз да се привържа и да изпитам тези чувства, които изпитвам в момента към нея", заяви Стоянов и предизвика любопитство пред малките екрани.

"Видях много качества, които не се срещат днес често. Поне аз в моето ежедневие не мога. Отдаденост, целеустременост, интелигентност, желание за развитие. Въобще неща, които за момиче на нейната възраст са доста редки. Може би аз не ги срещам често, заради външния си вид, привличам друг тип дами, с други интереси. Нагледал съм се.

Жени, които може би гледат на мъжа до тях като един вид инвестиция или един вид все едно взимат апартамент под наем. Взимат едно хубаво жилище, което да ги подслони, да ги пази и едва ли не да не му мислят за външните фактори, без особена амбиция. Жени, чиито приоритет са това как изглеждат, къде ще отидат днес", добави още той.

Спряганата за гадже на "Ергенът" наруши мълчанието, призна, че... СНИМКИ

"Това хубаво нещо ми се случи след "Ергенът". В началото имах известни съмнения, бях мнителен, не успях много да се отпусна. Но то се доказа във времето, в различни ситуации, в които попадахме, тя показа невероятна издръжливост и много силни нерви. Ситуацията беше такава, че тя трябваше да се примири с всичко случващо се около мен и дори за момент не ми натежа нейната компания. Напротив, тя беше през цялото време до мен", споделя още с вълнение Стоянов, който засега не разкрива името на жената до себе си./show.blitz.bg

Коментирай

Ергенът

Ергенът 20.06.2022 18:25

Виктор ще си остане ерген. Да не говори глупости, че е срещнал момиче. Ер.ген....това е неговата карма

Зара

Зара 20.06.2022 22:50

И аз така мисля...че няма нищо такова...там се излагаше с тая Гърдева,с тая гнусла ...мляскаха се двамата като че ли няма камери.ужас...точно с нея ли трябваше..никъде вкус