Виктор Калев срази с тези думи за циците на Тита

Виктор Калев срази с тези думи за циците на Тита

Виктор Калев и тийнсензацията Тита са част от журито в чисто новото музикално шоу "Звездите в нас". Първият епизод на шоуто е в историята, а журито бе попиляно заради неадекватното си решение да изгони най-талантливия отбор и съответно в предаването на продължи най-слабият. 

Освен с некомпетентността си, журито прикова вниманието с едно от изказванията на Виктор Калев по повод огромната гръдна обиколка на изпълнителката на "Антилопа". 

В шоуто се появи участничка с доста пищна пазва, а актьорът се ококори и открито заяви, че Тита има достойна конкуренция в шоуто. "Тита, ама и тя е шупнала като теб", което предизвика смях сред останалите, а певицата потъна вдън земя от срам. 

Инцидент на старта на "Звездите в нас"! Ето тази участничка пострада тежко ВИДЕО

Нейната звезда изгря преди години на сцената на "X Factor" и оттогава е любимка на Маги Халваджиян, който я бута във всеки свой формат. Очакванията за новото жури в състав Виктор Калев, Софи Маринова, Тита и Дони бяха големи, но бързо попарени с първия епизод. 

Те изгониха "Отбор Лили Иванова", който се оказа любим на зрителите. Самото жури също се прехласна по таланта на тримата певци, но предпочетоха напред в предаването на продължи "Отбор Елвис Пресли" и "Отбор Софи Маринова", който се оказа най-нехаресван от зрителите.

"Закривайте предаването. Няма никаква логика в избора на журито. Изглежда са неспособни са взимат правилни решения. Ще гледам още един епизод и ако отново стана свидетел на такава неадекватна реакция от тяхна страна, го зачерквам. "Гласът на България" е по-добрият избор в случая", гласи един от коментарите в мрежата./show.blitz.bg